koty
jejkuuuuuuuuu hihihi nic tylko wyściskać wycalować i sie zatracić.Jeszcze niedawno moja RUBII byla taka maleńka.Kiedyś sie skusze na maleństwa od niej i chyba ich nie oddam nikomu GRATULACJE!!!!!!!
KURCZE NIE MOGE WEJŚĆ NA MOIM PROFILU POPRZEDNIA WYPOWIEDŹ I TA TO MOJA( ALDONA) A TERAZ POKAZE WAM KOCHANI MOJĄ 3 MIESIECZNA KOTECZKE (to ją pokaż nie umieszczaj linków - admin)
Chyba nie musze mówić, że kotki są śliczne
ABI czekamy na następne fotki...toz to balsam dla oczu Zastanawiam sie nad kupnem następnego kotka....Widze ,że u was w domach jest wiecej niż jeden,a ja mam tyle miejsca i ciepła....a MOŻE ADOPCJA?Moja RUBII strasznie lubi inne koty...Brat przyjezdza ze swoim pupilem...szleje strasznie....może uda mi sie znaleźć jej przyjaciela lub przyjaciółke.
Coś niesamowitego i przepięknego
Kociaczki są tak prześliczne, że wyglądają jak maskotki
Gratuluję tak udanego miotu! I czekamy oczywiście na kolejne zdjęcia
Kociaczki są tak prześliczne, że wyglądają jak maskotki
Gratuluję tak udanego miotu! I czekamy oczywiście na kolejne zdjęcia
Kotki to są małe ślicznoty, naprawdę kochane misiaczki Nie da się ich opisać słowami- zresztą chyba sama wiesz, jak strasznie nam się podobają
Ja się wcale nie dziwię, że do takich ślicznych maluszków to się wszyscy ludzie i wszystkie kotki pchają
Abi, co słychać u naszych piękności?
Czekamy na nowe zdjęcia!
Czekamy na nowe zdjęcia!
-
- Informacje
-