leżenie w kuwecie
witam mam pytanko co może oznaczać to, iż mój kocurek co jakiś czas kładzie się w kuwecie i leży tam przez chwilę- tak zaczął robić po kastracji wcześniej nie kładł się do kuwety (oczywiście tylko czystej) pozdrawiam
zaniepokoiło mnie to tylko dlatego, że przed kastracją tak nie robił dopiero po zaczął
- Furia i Afera
Czytając Twoje pytanie dokładnie to samo mnie zaniepokoiło!
Czy nie warto byłoby mu zrobić badania moczu lub chociaż skonsultować to z lekarzem?
Czy nie warto byłoby mu zrobić badania moczu lub chociaż skonsultować to z lekarzem?
- Furia i Afera
Grazyna_B pisze:Bo to jest kocia Sephora!
Tak na serio to trzeba weta zapytać na wszelki wypadek. Ja obstaję za tym, że kotek dorasta i dba o higienę. W naturze kotów leży tarzanie się w pisaku, kurzu, ziemi itp, by przewietrzyć i wyczyścić, po ichniejszemu, futro oraz nabrać właściwego zapachu. Stąd ta Sephora - tym razem dział męski. Moja Cikcia tak ma, innym też się zdarzało zalegiwanie w kuwecie. Teraz głównie "kąpią" się na zewnątrz w tym pozimowym syfie ...
- Furia i Afera
Na 100% masz rację, ale dlaczego dopiero po kastracji? To warto sprawdzić
-
- Informacje
-