Dziękujemy Wszystkim
Borysku kołysanki są super
Maniuś wraz z Tiffką opiekują się nową lokatorkę
- Kasia i Maniuś
- Kasia i Maniuś
Karmię ją piersią
Co do Maniusia: niestety chowamy wszystkie rzeczy małej, a jak wychodzimy z domu to zamykamy kociaki w przedpokoju. Maniek obsikał w międzyczasie rezerwową budkę i dywan, a dziś pierwszy raz zrobił qoo do wanny.
Dlaczego mówisz, że Iza wywołała mnie dziś telepatycznie
Co do Maniusia: niestety chowamy wszystkie rzeczy małej, a jak wychodzimy z domu to zamykamy kociaki w przedpokoju. Maniek obsikał w międzyczasie rezerwową budkę i dywan, a dziś pierwszy raz zrobił qoo do wanny.
Dlaczego mówisz, że Iza wywołała mnie dziś telepatycznie
- Kasia i Maniuś
Dziękuje
Już wycałowana
Już wycałowana
- Kasia i Maniuś
- Asik L&L&L
Zdjęcia rozkoszne, tatuś dumny kotki opiekuńcze......i tak trzymać
- Kasia i Maniuś
Córcia to wierna kopia tatusia, znajomi twierdzą, że TŻ się sklonował. Ja się śmieję, że po mnie ma jedynie "psioszkę", choć Radek twierdzi, że też paznokcie u rąk. A ja ostatnio odkryłam, że również zimne ręce i stopy.
Lejkowi jakby nie przeszło, co najwyżej zmienił miejsce: zlew, albo wanna. Co ja nie uważam, że jest lepiej, gdyż jak wychodzi po zakopywaniu moczu w takim miejscu, to potem muszę przynajmniej myć podłogę w łazience. Mnie już ręce odpadają, kupiłam feeliway, ale na niego nie działa. Staram się jak mogę poświęcać mu dużo czasu, ale pewnie same wiecie jak to jest.
Lejkowi jakby nie przeszło, co najwyżej zmienił miejsce: zlew, albo wanna. Co ja nie uważam, że jest lepiej, gdyż jak wychodzi po zakopywaniu moczu w takim miejscu, to potem muszę przynajmniej myć podłogę w łazience. Mnie już ręce odpadają, kupiłam feeliway, ale na niego nie działa. Staram się jak mogę poświęcać mu dużo czasu, ale pewnie same wiecie jak to jest.
Ale fajne fotki.
I Natalka Ranczo lubi
I Natalka Ranczo lubi
-
- Informacje
-