A widzisz jaka spryciula
Nareszcie moje ulubione ikonki
Maniuś wraz z Tiffką opiekują się nową lokatorkę
- Kasia i Maniuś
Śpię na pierwszym piętrze, Duża pyta czy ma mnie na noc odstawić do budki i zamknąć w przedpokoju oddzielnie od Maniusia
Maniusia zamknij w przedpokoju, niech malutka poznaje swobodnie następne pomieszczenie.
Jeśli w nocy Maniuś będzie się bardzo buntował to zrobisz zamianę apartamentów .
Sama też lepiej wypoczniesz, bo będziesz spokojniej spała
Jeśli w nocy Maniuś będzie się bardzo buntował to zrobisz zamianę apartamentów .
Sama też lepiej wypoczniesz, bo będziesz spokojniej spała
- Kasia i Maniuś
Ale musiałabym chyba wyjechać z drapakiem do przedpokoju, o fotelu nie wspomnę.
Myślisz, że bardziej się wyśpię.
Ja watpię
Myślisz, że bardziej się wyśpię.
Ja watpię
Kasia i Maniuś pisze:Ale musiałabym chyba wyjechać z drapakiem do przedpokoju, o fotelu nie wspomnę.
nie zrozumiałam, czemu miałabyś drapak wystawiać.
Kicia tu gdzie drapak, Maniuś na wczorajsze miejsce kici. Ty śpisz tam gdzie zawsze
- Kasia i Maniuś
Ale drapak to ulubione miejsce Maniusia, on nie śpi w budkach
To zdecydowany postęp Do ślicznej Tiffi powoli zaczyna chyba docierac,że Maniuś ma dobre intencje i koniecznie chce się z nia zaprzyjaźnic.
A swoja drogą, Maniuś pięknie wywiazuje się z obowiązków rezydenta i chyba bardzo brakowało mu towrzystwa innego futerka
A swoja drogą, Maniuś pięknie wywiazuje się z obowiązków rezydenta i chyba bardzo brakowało mu towrzystwa innego futerka
- Kasia i Maniuś
Mam wrażenie, że aż za bardzo. Nie da jej się rozkurczyć , choć nie chce jej pozostać dłużny i ja zaczepia
- Kasia i Maniuś
Szczerze mówiąc nie mają innego wyjścia, obydwa są już moje ukochane kociaki
- Kasia i Maniuś
INFORMACJA DNIA Wróciłam z miasta przywitałam się z Maniusiem i podeszłam z nim do Tiffki, która wylegiwała się na drapaku (budka poszłaby w zapomnienie, gdyby Maniek z niej nie korzystał) i co się wydarzyło, obwąchali się i nie było puufff.
Ale spokojnie, później grzeczne zachowanie odrobili i było puuufffff
Super wieści !!!!!!Kasia i Maniuś pisze:INFORMACJA DNIA Wróciłam z miasta przywitałam się z Maniusiem i podeszłam z nim do Tiffki, która wylegiwała się na drapaku (budka poszłaby w zapomnienie, gdyby Maniek z niej nie korzystał) i co się wydarzyło, obwąchali się i nie było puufff.
Wszystko idzie zgodnie z planem
A w mojej łazience zamieszkają dziś dwa nowe tymczaski ..... chyba już do mnie jadą ... Kociczka i kocurek - rodzeństwo ok 5-mies.