MILI i AMY
-
Dziewczyny na serio uciekły z forum . Ja jednak jestem. Wrzuciłam nowe foty Mili A jeśli chodzi o hałaśliwą nockę to Mili całkiem nieźle. To był jej pierwszy raz z petardami i sztucznymi ogniami. Nie strzelali tak mocno ale biegała z pokoju do pokoju i sprawdzała co się dzieję. Chłopak na 4 piętrze (w bloku na przeciwko) rzucał kolorowe ognie to tez patrzyła jak Tofik Karoliny jednak ten hałas jej trochę przeszkadzał. A ja... Mnie się smacznie spało. Trochę się po 12 obudziłam, a że nie strzelali długo to po pół godzinie znowu spałam Dobrze że już po i wszystko wróciło do normy.
- Furia i Afera
Chyba raz na kilka lat mogę sobie troszkę potrolić
K@rOLcI@ pisze:teraz ja potroluje
CzE LuDzIkI JaK FfAm LeCi ? Ja KoFfAm KoTeCkI Bo SoM TaKiE SłItAśNe i f OgÓlE MeGa WyPaŚoNe.
MaJą TaKiE CuDoFfNe FuTeRkA KtÓrE SoM MiĘcIuTkIe JaK KaCzUsZkI
dobra na razie straczy bo sie zrzygam
No i oplułam komputer jak to czytałam
Jak czytałam, to się zastanawiałam właśnie jak ci się chce tak pisać. No i doczytałam i oplułam. Fakt.
-
Ja miałam problemy z odczytaniem tego "czegoś". Niektóre z Was to agentki po prostu
-
To my Karolcia zrobiła nam piękny podpis więc się wpisuję żebyście zobaczyły jej dzieło. Wczoraj byłam z przyjaciółmi w Opolu. Przywieźliśmy kotkę brytyjską niebieską Tosię. Cudowna jest. Wrzucę zdjęcia to zobaczycie.
-
- Informacje
-