Milciu, slicznotko!
Bądź dobra dla swojej Mamusi, bo ona źle się czuje! I dawaj jej spać, bo sen to najlepsze lekarstwo!
Twoja Mamusia jest dla Ciebie bardzo dobra ( ten tuńczyk ). Doceń to! Koniecznie zamrucz jej kołysankę i pozdrów od Asi
MILI i AMY
Zachęcam do konkursu http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 49#p129349 (mój krótki opis) .
Na prawdę warto, chociażby po to, by pochwalić sie swomi pupilami szerszej publiczności.
Zgłoszenia fotek do 22.04.2011 do godz. 24:00 tutaj http://www.facebook.com/KocieHospicjum# ... 7499374217
Na prawdę warto, chociażby po to, by pochwalić sie swomi pupilami szerszej publiczności.
Zgłoszenia fotek do 22.04.2011 do godz. 24:00 tutaj http://www.facebook.com/KocieHospicjum# ... 7499374217
-
U mnie troche lepiej. Kaszlu nie mam tylko dosyć spory katar jeszcze. Czosnek zajadam na kolację, herbata z miodem i rutinoscorbin "wcinam". Może przejdzie. A nos wokoło czerwony jak po przepiciu. Na szczęście Mili w nocy leży obok i mnie grzeje.
Ostatnio usiadła mi na klatce piersiowej jak spałam i się dziwiłam co to mam za sen że mi tak autentycznie ciężko się zrobiło. Otwieram oczy, a tu kot ze mną oko w oko
Ostatnio usiadła mi na klatce piersiowej jak spałam i się dziwiłam co to mam za sen że mi tak autentycznie ciężko się zrobiło. Otwieram oczy, a tu kot ze mną oko w oko
MonikaMroz pisze:U mnie troche lepiej. Kaszlu nie mam tylko dosyć spory katar jeszcze. Czosnek zajadam na kolację, herbata z miodem i rutinoscorbin "wcinam". Może przejdzie. A nos wokoło czerwony jak po przepiciu. Na szczęście Mili w nocy leży obok i mnie grzeje.
Szczęściara. Ja się budzę oko w kuper najczęściej
- Furia i Afera
-
Prawdziwa zmora. Dzisiaj znowu było to samo. Darła sie juz od 5. O 6 wstałam dać jej jeść. Zabiję ją...Furia i Afera pisze:
Cudne zdjęcie!!!
Buziaki dla Miluchnej "zmory" porannej
I będę miała kisiel i ciastka
-
Wiem, że nitka...zoltazaba pisze:Swoją drogą z Mili to kot nitka...
A chciałabym żeby była trochę bardziej okrąglejsza. A tu nic...
A ona tyle je. Teraz zajada Perfect Fit i RC Oral na zęby. I nadal chuda...
- Furia i Afera
Monia nie tucz jej - wygląda prześlicznie, laska i tyle (pewnie jak i jej Pani)
-
Byłam dzisiaj w urzędzie pracy na kolejnym podpisie (fachowo to się nazywa stawienie chęci to podjęcia pracy czy coś takiego). Przyszłam po terminie bo byłam przeziębiona a pan do mnie czy mam zwolnienie lekarskie. Ja na to że nie byłam u lekarza bo przecież nie pracuję to zwolnienie mi nie potrzebne. A zresztą mam 7 dni żeby się stawić po terminie. Jakiś chory system w tym UP. Potem zostałam skierowana do Doradcy Zawodowego (bo już 2 lata im ciąże w rejestrze więc potrzebuję doradcy). Pani się pyta czy szukam pracy. Więc wymieniem jej sklepy i firmy w których byłam z cv i na rozmowach, min. w Deichmann. A pani na to że handel pada a poza tym nikt tam długo miejsca nie zagrzeje bo ciągle tam zwalniają i nowe osoby zatrudniają. I to jest doradca zawodowy, który ma zachęcać do podjęcia pracy. Po prostu żenada! I po co mi ten urząd??? Jak człowiek sam pracy sobie nie znajdzie to oni na pewno nie pomogą! Dostają dofinansowania na jakieś plany i realizują takie głupoty które w niczym nie pomogą. Wykończyła mnie ta wizyta
Mili mniej śmierdzi z pysia Zjadła już 40 dag. karmy RC Oral. Przed nami jeszcze pół kilo i zobaczymy. Przymierzam się teraz do kupienia RC Indoor i Fit 32 i Sterylised i dla MCO (ona uwielbia te wielkie chrupki ). No i co jakiś czas pewnie Oral trzeba będzie dawać
Mili mniej śmierdzi z pysia Zjadła już 40 dag. karmy RC Oral. Przed nami jeszcze pół kilo i zobaczymy. Przymierzam się teraz do kupienia RC Indoor i Fit 32 i Sterylised i dla MCO (ona uwielbia te wielkie chrupki ). No i co jakiś czas pewnie Oral trzeba będzie dawać
- Furia i Afera
Monia duże chrupki są też w RC Digestive Comfort 38 - moje dziewczyny przepadają za nim
-
To są takie z dziurka w środku?
To Mili też je jadła bo mi koleżanka dała ale najpierw wyjadałam te dla MCO bo bardziej jej smakują
To Mili też je jadła bo mi koleżanka dała ale najpierw wyjadałam te dla MCO bo bardziej jej smakują
- Furia i Afera
Dokładnie, takie z dziurką
Ucałuj Miluchną ode mnie i moich dziewczyn!
Ucałuj Miluchną ode mnie i moich dziewczyn!
O widzisz Monika a mi mąż mówi, że do niego do roboty urząd cały czas wysyła potencjalnych pracowników więc wydawałoby się, że jednak coś robią... Może to zależy jeszcze od tego jak w danym mieście do tego podchodzą....
To fajnie, że Milunia lubi duże chrupki bo to jej dodatkowo właśnie zębiska pielęgnuje
To fajnie, że Milunia lubi duże chrupki bo to jej dodatkowo właśnie zębiska pielęgnuje
-
- Informacje
-