No Milunia w końcu musi pokazać kto w domu rządzi
Sroki krakowskie rozdarte przekleństwo
MILI i AMY
Ja mam wszystko. Wróbelki, sroki i MEWY. Nikomu nie życzę tych ostatnich. Głupie baby wysypują im żarcie z balkonu, zamiast iść nad kanał lub nad morze Wszystko zasrane, za przeproszeniem, okna, balkon i dziki wrzask. Latem już o 3 nad ranem, bo mają gniazda na dachach.
Ja szczególnie lubię, jak jakiś nawiedzony wczasowicz bez wyobraźni, zaczyna na plaży latem karmić mewy, nad głowami plażowiczów. Jak ktoś nie wie, to mewy jedzą i natychmiast wydalają. Kiedyś trafiło na moją głowę Wojtek (jeszcze chodził ze mną) zmywał mi to z głowy. Sama przyjemność. Polecam. Na ulicy kiedyś mi narobiła na świeżo wyczyszczony chemicznie jaśniutki garnitur i na kurtkę skórzaną Nie cierpię mew !!!asiryś pisze: Ale ja i tak lubię mewy. Przypominaja mi o naszym pięknym morzu.
Z mewami nie miałam do czynienia. Ale nie cierpię gołębi!!! I wkurzają mnie ludzie, którzy je dokarmiają pod blokami. Tłumaczą się tym, że inaczej ptaki będą głodować. Tylko co w sytuacji, gdy zabraknie karmiciela a ptaki nie będą potrafiły znaleźć pożywienia? Jak ktoś chce dokarmiać ptaki niech to robi w wyznaczonych miejscach, np na obrzeżu miasta. Wrrr
Mnie gołębie też wkurzają choć z drugiej strony to biedne stworzenia i to faktycznie z naszej winy. Zwłaszcza zimą mi ich szkoda jak sobie odmrażają kończyny w tym oczekiwaniu na łaskawego z miską ziarna czy chleba Wcześniej mnie ptaki drażniły bo mi wiecznie syfiły na balkonie zostawiając, że tak to ładnie nazwę swoje odchody od kiedy mamy siatkę problem zniknął
U mnie siatka nie pomaga. Mewy, jak latają, to jakoś tak pod kątem leci i rozpryskuje się na cały balkon, który np. właśnie umyłam, lub okno. A smród, bo niektóre są wielkości średniego psa Nie wiadomo jak to sprzątać, a przecież koty tam urzędują. Ale problem gołębi zniknął, bo wcześniej zawsze przysiadały, a piętro niżej baba karmi
-
Każdy temat dobry by rozkręcić forum
Spójrzcie jakie mam piękne umaszczenie
Skromna Amy
A to ja. Najukochańsza koteczka Dużej
I NA DESER
http://youtu.be/nin1ztpPJTs
Spójrzcie jakie mam piękne umaszczenie
Skromna Amy
A to ja. Najukochańsza koteczka Dużej
I NA DESER
http://youtu.be/nin1ztpPJTs
Też lubicie patrzec, jak motkowi marszczy się nosek w czasie rozgryzania chrupek? Amy robi to cudnie!
Jeśli chodzi o umaszczenie: perfekcyjne! Wyraźne, nierozmazane, klasyczne pręgowanie w cudnych kolorach.
Amy, też sobie znalazłas miejsce do odpoczynku
A Mili jak zwykle dostojna
Jeśli chodzi o umaszczenie: perfekcyjne! Wyraźne, nierozmazane, klasyczne pręgowanie w cudnych kolorach.
Amy, też sobie znalazłas miejsce do odpoczynku
A Mili jak zwykle dostojna
-
- Informacje
-