MILI i AMY
-
-
Przypominamy o sobie choć nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda? Mili Skończyła juz 2 lata. Niedługo Amy stuknie roczek. I jak na razie wszystko jest ok Dziewczynki zdrowe, zadowolone. Poranna (czyt.ok .4 lub 5 rano) zabawa standardowa Amy miziak jakich mało, Mili dystyngowana dama na pieszczoty musi sama mieć chęć choc przy Amy ma często
pozdrawiamy wszystkie ciocie
pozdrawiamy wszystkie ciocie
- Furia i Afera
Monia, oczywiście, że pamiętamy chociaż (np ja) bardzo rzadko tu bywam
Dziewczyny są śliczne i dorodne, a zdjęcia cudne!!!
Buziaki od cioci
Dziewczyny są śliczne i dorodne, a zdjęcia cudne!!!
Buziaki od cioci
-
Dawno nas tu nie było Chyba ponad rok. Ale zajrzałam i patrzę a dobbinka cały czas aktywna, Furia i Afera też Asia Rysia także więc ja się przypomnę
Trochę fotek dla osłody :*
Ja od lipca mieszkam pod Wrocławiem. Dziewczynki są pod opieką mojej mamy bo tu nie mogłam ich zabrać. Na szczęście tylko na rok się z nimi rozstałam. Ale ostatnio byłam w domku na "kontroli" i wszystko jest ok. Tak więc jestem w miare spokojna bo mama dobrze sobie radzi
Powoli doczytam co u Was
Pozdrawiamy
Trochę fotek dla osłody :*
Ja od lipca mieszkam pod Wrocławiem. Dziewczynki są pod opieką mojej mamy bo tu nie mogłam ich zabrać. Na szczęście tylko na rok się z nimi rozstałam. Ale ostatnio byłam w domku na "kontroli" i wszystko jest ok. Tak więc jestem w miare spokojna bo mama dobrze sobie radzi
Powoli doczytam co u Was
Pozdrawiamy
-
Amy rośnie w szerz ale jest przekochana. To taka grubiutka pierdołka. Ale Mili nadrabia za nią i świrowaniem i ciągłym miauczeniem. I jest moim ukochanym kotem i ona o tym wie.
W grudniu znów do nich jadę
W grudniu znów do nich jadę
-
- Informacje
-