napisałam tobie PWdobbinka pisze:No, ja własnie mam chrapke na TOTW, bo nie wiem, czy mój pieknościu zaszczyci ją swoim apetytem. Karola - rzuć info na PW, proszę
MILI i AMY
-
Całkiem sporo tego jedzenia. Hedwa jest tam w Nutra Gold dla kitten?? Tego TOTW chyba najwięcej. To smacznego dla futrzastych
- Furia i Afera
I jak zasmakowało Twoim futrzakom?
Nutry gold kitten tym razem nie dostałam chociaż wspominałam że mam w domu 9-miesięczne koty. Być może uznali że już są za duże na kittena lub, że te uniwersalne wystarczą. W poprzedniej paczce dostałam tą karmę w wersji dla młodocianych . Ja swoim dałam teraz na spróbowanie adulta bo jeszcze chwila i będę i tak im zmieniać. TOTW przysłali 2 rodzaje drobiową i rybną . Futrzakom dałam troszeczkę na spróbowanie TOTW rybnego i nutry gold i wcinają aż miło!Prawie jak odkurzacze . Przy TOTW jest niestety to czego się obawiałam mianowicie kociaste łykają granulki bez rozgryzania . Dobrze, że w domu jest jeszcze dachówka jako jedna mądra wie, że to trzeba gryźć nie łykać . Kotuchy dziękują za pożyczenie smacznego
Asia a Ty swoim dziewczynom zamawiałaś??
Asia a Ty swoim dziewczynom zamawiałaś??
-
Zgadza się Dobbi. Mnie do tej pory nie odpisali. jak nie masz gg to lepiej zadzwoń do nich. A to 4 kg to jest teoretycznie . Karolina dostała dokładnie 5,95 kg próbek. Czyli ma (koty mają ) żarcia na jakiś czas za 20 zł.K@rOLcI@ pisze:tylko ze na odp na email mozesz poczekac
Z Winstona te kabanosy? Może Mili kupię. Ona jakoś ostatni dziwnie je. Daję jej fileciki z kurczaka i najpierw poleżą w misce poleżą a ona potem dopiero zjada. choć z rana przy misce drze się nie miłosiernie. Ale jak ona ma być głodna jak w nocy suchą karę z miski zje do ostatniego groszka. Ja nie wiem jak ona bez żarcia przed kastracją wytrzyma. Jak ja to wytrzymamzoltazaba pisze:A ja ostatnio kupiłam w rossmannie kabanosy dla psa- mają 95% mięsa i moje koty wcinały aż warczały
-
- Informacje
-