MILI i AMY
Chyba z winstona. Kosztowały coś ok.2 zł. Mają 95% mięsa, są dość grube więc koty musiały się trochę pomęczyć by je zjeść. Ale kabanosiki zdały test na piątkę.
U nas w Łodzi jest najbardziej wypasiony rossmann. Zgubić się można...
U nas w Łodzi jest najbardziej wypasiony rossmann. Zgubić się można...
-
To fajnie macie. A u nas taka ciasnota, ze szok. Dwie osoby w alejce i już trzecia przejść nie może. I na dodatek kocie jedzenie ograniczyli tylko do kotów dorosłych. Dla juniora są tylko z winstona pasztety, których moja Mili nie chce tknąć Ale powinnam się cieszyć, ze w ogóle mamy...zoltazaba pisze:U nas w Łodzi jest najbardziej wypasiony rossmann. Zgubić się można...
-
Ciekawe czy po kastracji Mili będzie więcej jadła? Zazdroszczę czasem tym, którzy mówią, że koty wręcz rzucają się na jedzenie albo zjadają coś do ostatniego okruszka jak im się włoży. Chyba, że u nas w domu taki klimat. My z mamą szczupłe to i nasze koty się dostosowują i dbają o linię
-
Dzisiaj zrobiłam mojemu kotu coś okropnego . . . Kupiłam jej Whiskasa (suchą) Po prostu jestem spłukana
Po kupnie whiskasa? Pewno w almie kupowałaśMonikaMroz pisze:Dzisiaj zrobiłam mojemu kotu coś okropnego . . . Kupiłam jej Whiskasa (suchą) Po prostu jestem spłukana
To ja jednak mam dobrze ze Stachem, ze on mokrego nie ruszy. Kupuję jak mam przypływ gotówki i potem leży suche i czaeka.
Nie miej wyrzutów sumienia Moniko! Sa koty całe zycie karmione whiskasem i dożywające sędziwego wieku. Wazne tylko, abys od czasu do czasu dawała jej trochę mięsaMonikaMroz pisze:Dzisiaj zrobiłam mojemu kotu coś okropnego . . . Kupiłam jej Whiskasa (suchą) Po prostu jestem spłukana
- Furia i Afera
Właśnie nie miej wyrzutów! przecież od czasu do czasu im nie zaszkodzi, tak jak nam fastfoody, chipsy i to wszystko co tak uwielbiamy
-
Mam nadzieję. W przyszłym tyg. zamówię jej coś normalnego.
Jest. Ale tam do wyboru tylko RC co też jest drogie lub Purina cat Chow. Ale to chyba w składzie podobne do whiskasa.K@rOLcI@ pisze:A nie ma u was zoologa w ltórym na wage moża kupic?
Dostaje mięsko codziennie-fileciki drobioweasiryś pisze:Wazne tylko, abys od czasu do czasu dawała jej trochę mięsa
Ogłaszam, że przyszła do nas paczka z karmą. Tzn z próbkami. Jest tego ponad 5kg, prawie kilo nutry holistic dla kociaków, ale może jako dosyp do normalnej karmy nie zaszkodzi od czasu do czasu. Otworzyłam jeden TOTW i zainteresowanie jakieśtam było. W ogóle, to mam wrażenie, że Staszek to typowy chłop - je, żeby przeżyć i traktuje ten interes bardzo przedmiotowo.
Dobi tzn Basiu jeśli wolno mi się tak do Ciebie zwracać w takim razie życzymy Stachowi smacznego! Myślę, że nic się nie stanie jak mu dosypiesz tej nutry kitten. Czasem niektóre karmy dla dorosłych mają podobny skład procentowy co ta karma . Karolino ja też dla młodych dostałam adulta ale jakoś specjalnie się tym nie przejęłam i im go dawałam
-
- Informacje
-