Moja banda domowa i nie tylko
Kobiety, mija rok od kiedy zarejestrowałam się na forum. To prawda, że ostatnio czasu brakuje na podtrzymywanie kontaktów i dość rzadko tu zaglądam, ale myślę sobie, że jakieś spotkanie frakcji krakowskiej, to można by zorganizować. Są chętne/chętni?
- Furia i Afera
Grażynko to chyba taki czas, bo ja również rzadko zaglądam...
Spotkanie? czemu nie może i z poza Krakowa ktoś ma ochotę dołączyć? Asia Rysiowa tez w Krakowie ma pretekst bywać
Spotkanie? czemu nie może i z poza Krakowa ktoś ma ochotę dołączyć? Asia Rysiowa tez w Krakowie ma pretekst bywać
Kochani Wesołych Świat dla wszystkich życzę w imieniu całej mojej bandy domowej i dokarmianej. Cudownych chwil dla wszystkich, radości i ciepła.
- Furia i Afera
Grażynko wzajemnie!!!
Dzisiaj, odeszła Gryzia [*] - 11 lat. Po dwóch tygodniach diagnozowania otworzyli ją. Rozlany rak jelit ... Podjęłam bardzo trudną decyzję. Wiem, że tak należało zrobić, ale serce mi krwawi i wyję z żalu. Jeszcze dziś rano się miziała i mruczała do mnie. Boże, jak mi ciężko!
- Furia i Afera
Grażynko przyjmij proszę nasze kondolencje
Dziewczyny, nie pisałam o tym wcześniej bo nie mogłam z siebie wykrztusić. Z dzikusowej bandy, kolejna z młodych koteczek, na wiosnę sterylizowanych, odeszła. Zginęła pod kołami samochodu tydzień temu. Jakiś s....... znowu szalał po naszej okolicy w nocy. Brak mi słów, kto tych ludzi wychowuje, kto ich uczy jeździć, jacy to są lub będą rodzice?
Żółć mnie zalewa ...
Niech dziewczynka hasa po bezpiecznych łąkach za tęczowym mostem.
Pisząc posta na reszcie udało mi się rozpłakać.
Wcześniej ze złości i bezsilności nie byłam w stanie.
Żółć mnie zalewa ...
Niech dziewczynka hasa po bezpiecznych łąkach za tęczowym mostem.
Pisząc posta na reszcie udało mi się rozpłakać.
Wcześniej ze złości i bezsilności nie byłam w stanie.
- Furia i Afera
cóż więcej napisać...
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2014, 17:19 przez Furia i Afera, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Informacje
-