moja kotka i reszta
I co teraz będzie ?TINKA1 pisze:witam ze wstydem musze napisc ze nie upilnowalismy naszej kotki
Ojciec znany, czy nieznany ?
Dlaczego nie doszło do sterylki ? Byłas juz mówiona... Termin był w lutym! Uciekła? Czy to znaczy ,ze kotki przyszły juz na świat?
A jakiego koloru był tata? Ze piszesz, niestety? Pewnie pręgowany...TINKA1 pisze:musze was zawiadomic ze moja Tinka 4tego urodzila 3 kotki sa Wszystkie koloru taty niestety ale sa sliczne 2napewno wyjada trzeci jeszcze w negocjacji
![Rolling Eyes :roll:](./../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./../images/smilies/icon_wink.gif)
Ale ja przeciez nie wiem, jakiego koloru był tata...
![Embarassed :oops:](./../images/smilies/icon_redface.gif)
Wklej zdjęcia kociaków! Migusiem!
Ostatnio właśnie tak sobie myślałam o polidaktylach bo zauważyłam, że są w niektórych hodowlach i wg tych hodowców podobno to ceniona cecha
Mi osobiście niekoniecznie się to podoba mimo swojej wyjątkowości. Zastanawiam się też czy można takiego kota wystawiać i czy nie jest to uznawane za wadę bo wydawało mi się, że jest. Na stronach hodowli jak oglądałam polidaktyle to nijak nie mogłam się dopatrzeć żadnych tytułów...
![Confused :?](./../images/smilies/icon_confused.gif)
No bo jeśli to wada a jako cecha wg. mnie nienaturalna wadą być powinna to dla mnie pozwalanie aby przekazywana była ona nowym osobnikom trochę się gryzie z założeniami prowadzenia hodowli. Podobno hodowle dążą do eliminowania wad a tu by było odwrotnie
No ale cóż każdy sobie rzepkę skrobie jak to się mówi ![Rolling Eyes :roll:](./../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No fakt dostal to w spadku po ojcu ale taki sie urodził jest mieszany weterynarz stwierdz ze jak mu wie przeszkadza to moze zostać byly Bardzo chore 2 z nich jak szmaciane lalki cos penie zjadly nie wiem dostaly zastrzyki i po kilku godz doszły do siebie
-
- Informacje
-