nowy kociak w domu - pomocy!!!

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Iza-Erin
Kontakt:

01 kwietnia 2008, 12:14

I tak trzymać :)
A fotki są super :P
Awatar użytkownika
editchen

02 kwietnia 2008, 14:13

no witam wszystkich :)
wiec koty nadal sie miziaja, tylko ze zastanawiam sie czy to z poczatkujacej sympatii czy w ramach skutkow ubocznych Puszki :)
wczoraj kilka razy przylapalam ich w pozycji Puszka na pleckach, Tymek na niej... (hehe... jak to Dosia stwierdzila, dobrze, ze chlopak bezpomponikowy :twisted: ), ale gdy tylko ide po aparat, to jakby czuly i dochodzily do wniosku, ze przedstawienia nie bedzie i koncza harce.... Puszka regularnie odwiedza dawny pokoj Tymka i mizia sie po jego kanapie, wiec chyba jego zapach zaakceptowala. Oczywscie jak ma dosyc, to syczy, warczy i Tymkowi sie obrywa, ale chyba bedzie dobrze :)
mysle, ze mimo wszystko sie nam udalo :) i dziekujemy Wszystkim za kciuki i rady!
Awatar użytkownika
Amika

02 kwietnia 2008, 14:15

Moje gratulacje :lol:
A aparat najlepiej powieś na szyi, będzie stale pod reką :D
Awatar użytkownika
editchen

02 kwietnia 2008, 14:22

Amika pisze:Moje gratulacje :lol:
A aparat najlepiej powieś na szyi, będzie stale pod reką :D
wczoraj jedna akcje mialy jak siedzialam w wannie, specjalnie z niej wylazlam, ociekajac woda polecialam na golasa po aparat i i tak nie zdazylam :)
Iza-Erin
Kontakt:

02 kwietnia 2008, 14:26

Moje też tak czasem mają, zwłaszcza Pysia. Kiedyś bardzo chętnie pozowała i patrzyła w obiektyw, ale od pewnego czasu kiedy tylko widzi mnie z aparatem, odwraca pysiolka :(
ODPOWIEDZ
  • Informacje