EXTRA!ania1985 pisze:a czyli tydzien jesczcze prawie- zapisuje w mozgu:)
Pomoc dla IZY - ERIN
A czy ja mogę prosić link do tej aukcji na PW? Ale nie przez Miau, bo nie jestem zarejestrowana (próbowałam, ale mi się nie udało ) i nie mogę wejść. Z góry dziękujęania1985 pisze:do kiedy trwa aukcja?
i nie ma za co Iza dziekowac:)
mam nadzieje ze tym razem sie przylacze, tyle co Wy mi dziewczyny pomoglyscie jak Kicia chorowala- to bylo jak lekarz, psychiatra i przyjaciel w jednym.
mam nadzieje ze cos wylicytuje tym razem i doloze swoje skromne 3 grosze w zdrowie naszego kochanego Psotusia
To my dziękujemy!ATA pisze:Szczęśliwie udało mi się zarejestrować i już działam Dzięki wszystkim za pomoc
Beatko, sprawdź pocztę
A dzięki! Ostatnio mam manię robienia pocztówekATA pisze:Sprawdziłam - dzięki serdeczne Psotuś wprost cudny i to w ilu odsłonach
Nieśmiało wstawię jeszcze jeden odnośnik
Tym razem dla Psotusia i Klemensika, również bardzo dzielnego i kochanego kiciorka:
Pomoc dla Psotusia i Klemensika
Dziękujemy za każdą pomoc - podnoszenie wątku również jest bardzo ważne.
Tym razem dla Psotusia i Klemensika, również bardzo dzielnego i kochanego kiciorka:
Pomoc dla Psotusia i Klemensika
Dziękujemy za każdą pomoc - podnoszenie wątku również jest bardzo ważne.
W związku z kolenymi wydatkami, tym razem związanymi z chorobą moich 2 tymczasików (kaliciwiroza), nieśmiało proszę o podnoszenie wątku
Nasz nowy bazarek
Nasz nowy bazarek
Wielkie dzięki!Anonymous pisze:Może to niewiele pomoże ale podniosę troszkę
Proszę o podnoszenie wątku
Bazarek z książkami
Bazarek z książkami
Nasz nowy bazarek - na dofinansowanie sterylki Pyzy i kastracje Ptysia i Pumka.
Z góry bardzo dziękujemy za pomoc - wszelką pomoc
Bazarek na zabiegi mojej gromadki
Z góry bardzo dziękujemy za pomoc - wszelką pomoc
Bazarek na zabiegi mojej gromadki
Pomoc dla kociaków - z góry bardzo dziękujemy
-
- Informacje
-