Witam;
Dobrze wiecie, że Iza pomaga wszystkim napotkanym kociakom, a teraz ona potrzebuje pomocy. Zbiera pieniążki na powtórne szczepienia swojej MP6. Koszt powtórnych badań (z których tak bardzo się cieszyliśmy), jak również dalszych szczepień to ok. 900 zł.
Tak sobie pomyślałam: może teraz czas na nas - nawet podnoszenie bazarków jest ważne, przecież zawsze muszą być na pierwszej stronie
Jeśli możecie pomóc:
Pomoc dla kotków Izy Erin - 1
Pomoc dla kotków Izy Erin - 2
Mam nadzieję, że Iza nie będzie zła na mnie
Dzięki właśnie nie wiedziałam jak to zrobić i po cichutku liczyłam na Twoja pomoc
Pomoc dla IZY - ERIN
- Kasia i Maniuś
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2008, 11:23 przez Kasia i Maniuś, łącznie zmieniany 3 razy.
Kasiu, Aniu - jesteście WSPANIAŁE!!!
Wielkie dzięki!
Wielkie dzięki!
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Cioteczkom za pomoc!
Jesteście WIELKIE!!!
Jesteście WIELKIE!!!
Ale mnie nie o wzrost chodziAmika pisze:E..tam, ja całkiem malutka (tylko 155 )Iza-Erin pisze:Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Cioteczkom za pomoc!
Jesteście WIELKIE!!!
Cioteczki są po prostu Aniołeczki!
- Kasia i Maniuś
Tak fajnie poszło ostatnim razem, może i teraz uda się zebrać choć trochę funduszy
Pomoc dla kotków Izy Erin
Kasiu, nie wiem co powiedziećKasia i Maniuś pisze:Tak fajnie poszło ostatnim razem, może i teraz uda się zebrać choć trochę funduszy
Dzięki, Cioteczko - Aniołeczko
a ja w koncu nie zlicytowalam choc mialam szczere checi, otoz po sywestrze troche mnie rozlozylo i nie bywalam "na komputerze" i zapomnialo mi sie, ale nastepnym razem z mila checia przylacze sie aktywniej:)
wprawdzie siedzialam z kicia w domu ale zalatwilam sie na balkonie:)
- Kasia i Maniuś
Jaki tam ze mnie aniołekIza-Erin pisze:Kasiu, nie wiem co powiedziećKasia i Maniuś pisze:Tak fajnie poszło ostatnim razem, może i teraz uda się zebrać choć trochę funduszy
Dzięki, Cioteczko - Aniołeczko
Aniu, ale ja podpowiedziałam o nowym bazarku Izy, więc masz okazjęania1985 pisze:a ja w koncu nie zlicytowalam choc mialam szczere checi, otoz po sywestrze troche mnie rozlozylo i nie bywalam "na komputerze" i zapomnialo mi sie, ale nastepnym razem z mila checia przylacze sie aktywniej:)
Kasiu, Aniu - WIELKIE dzięki!
- Kasia i Maniuś
Aniu, Izo - ależ proszę bardzo i polecam się na przyszłość.
do kiedy trwa aukcja?
i nie ma za co Iza dziekowac:)
mam nadzieje ze tym razem sie przylacze, tyle co Wy mi dziewczyny pomoglyscie jak Kicia chorowala- to bylo jak lekarz, psychiatra i przyjaciel w jednym.
mam nadzieje ze cos wylicytuje tym razem i doloze swoje skromne 3 grosze w zdrowie naszego kochanego Psotusia
i nie ma za co Iza dziekowac:)
mam nadzieje ze tym razem sie przylacze, tyle co Wy mi dziewczyny pomoglyscie jak Kicia chorowala- to bylo jak lekarz, psychiatra i przyjaciel w jednym.
mam nadzieje ze cos wylicytuje tym razem i doloze swoje skromne 3 grosze w zdrowie naszego kochanego Psotusia
Dzięki!
Aukcja trwa do soboty 17 stycznia, do godziny 21:37 czasu realnego
Aukcja trwa do soboty 17 stycznia, do godziny 21:37 czasu realnego
-
- Informacje
-