Potrzebuję pomocy - zajrzyjcie
Aniu, trzymam kciuki bardzo mocno - cały czas.
- Kasia i Maniuś
Aniu,
Trzymam kciuki. Ode mnie pewnie nie będą chcieli, ale pogadam jutro z bratem (on jest krwiodawcą i co prawda ma grupę A+, ale już wyczytałam, że szpital wymieni) i TŻ.
Musi się udać.
Jesteśmy z Wami
Trzymam kciuki. Ode mnie pewnie nie będą chcieli, ale pogadam jutro z bratem (on jest krwiodawcą i co prawda ma grupę A+, ale już wyczytałam, że szpital wymieni) i TŻ.
Musi się udać.
Jesteśmy z Wami
- Kasia i Maniuś
Mała tylko prośba dowiedz się czy można i jak załatwić tzw. "połączenie z innego miasta". Jeden jest w Radomiu, a drugi w Gdyni.
W całej Polsce można oddawać.
Tylko zaświadczenie musi dotrzeć do szpitala w którym leży Kasia
Jutro się dowiem czy do tego szpitala zaświadczenia można wysyłać faksem albo zeskanowane mailem (niektóre taką formę honorują)
Kasiu, szukam kontaktu z osobą zarejestrowaną na forum krwiodawców, może Twój brat tam się udziela
to adres tego forum www.krewniacy.pl
(może chociaż tym razem moderatorzy tego nie wyiksują)
Tylko zaświadczenie musi dotrzeć do szpitala w którym leży Kasia
Jutro się dowiem czy do tego szpitala zaświadczenia można wysyłać faksem albo zeskanowane mailem (niektóre taką formę honorują)
Kasiu, szukam kontaktu z osobą zarejestrowaną na forum krwiodawców, może Twój brat tam się udziela
to adres tego forum www.krewniacy.pl
(może chociaż tym razem moderatorzy tego nie wyiksują)
- Kasia i Maniuś
Muszę z nim jutro pogadać, ale z tego co się domyślam, to się tam nie zarejestrował, ale może pogadam z nim aby to zrobił i np. udostępnił mi login i hasło.
- Kasia i Maniuś
Mamuśka właśnie skończyła na dziś pitologię i właśnie kończę drukować ostatnie wydruki i masz rację spadam spać
Aniu, jak się miewa dzisiaj siostrzenica?
- Kasia i Maniuś
Rozmawiałam z bratem, miał właśnie na dniach na dniach oddawać krew, więc powysyłałam mi linki i ma oddać na Kasię, a przy okazji pogadać jeszcze z innymi kolegami tez krwiodawcami.
Ma się tez zalogować na krewniakach i podać mi namiary, to wtedy tez podziałamy. TŻ dziś lata na trasie Gdynia - Kraków, więc pewnie dopiero wieczorem pogadam z nim.
Kciuki za Kasię
Ma się tez zalogować na krewniakach i podać mi namiary, to wtedy tez podziałamy. TŻ dziś lata na trasie Gdynia - Kraków, więc pewnie dopiero wieczorem pogadam z nim.
Kciuki za Kasię
Kciuki nadal nieustające!
Bardzo ważna informacja
W szpitalu podano mi zły numer faksu (na stronie internetowej odziału jest ten sam błąd )
Prawidłowy numer faksu 022 617 73 53
Proszę osoby, które zamieszczały apel na innych forach o poprawienie błędnego numeru i powiadomienie osób, które oddawały krew.
Info o Kasi
Wczorajsze badanie tomografeiczne wykazało zmniejszanie się obrzęku.
W szpitalu podano mi zły numer faksu (na stronie internetowej odziału jest ten sam błąd )
Prawidłowy numer faksu 022 617 73 53
Proszę osoby, które zamieszczały apel na innych forach o poprawienie błędnego numeru i powiadomienie osób, które oddawały krew.
Info o Kasi
Wczorajsze badanie tomografeiczne wykazało zmniejszanie się obrzęku.
-
- Informacje
-