pozostałe sprawy
dziwwna sprawa z krakvetem, bo w poniedzialek odbierałam tez zamowienie z krakvetu i wlasnie sie chcialam pochwalic ze wszystko w idealnym porządku bylo. I tez bralam ten zwirek, po raz pierwszy, eksperymentalnie. I 12 litrow tez mam. Dobbinko moze Ci zwroca czesc kasy w ramach reklamacji
- Furia i Afera
Oj Dobb,i Dobbi jak ja się dobrze wyczułam... Tyś to jaka delikatna jest, ze szkoda gadać - ja to bym od razu poleciła dosłanie i koniec kropka - umowa jest umowa i już!
Ha zaraz mi konto na forum zablokują za podżeganie
Ha zaraz mi konto na forum zablokują za podżeganie
Po ponad dwóch miesiącach doszła do nas kuweta. Oczywiście nie w tym kolorze, który zamówiliśmy. Zgodziłam się na wymianę, ale to nie zmienia faktu, że na stronie nie ma słowa o dostępności towaru. Telefony i maile dotyczyły tej samej sprawy- zupełnie jakby w ogóle nie było przepływu informacji.
Ważne, że kuwety stoją, zostały już wypróbowane.
Ważne, że kuwety stoją, zostały już wypróbowane.
Właśnie zadzwoniła pani z krakvetu- w ramach rekompensaty dostaniemy 5% rabatu do następnego zamówienia. Zrobiło mi się miło. Bo jednak dwa miesiące czekania po to by dostać kuwety w kolorze, który od początku mnie nie interesował to nie jest szczyt marzeń
Witam!!Prosz o pomoc mam 3 miesiecznego kota (około),swoje potrzeby załatwiał do kuwety,traz zaczął sikać poza kuwetą,upodobał sobie torby podrózne.Najpierw nasikał na torby meza,dzis nasikał na moja przygotowana do podrozy,czy to czas zeby go wykasrowac po prostu.Nie pragne zeby zasikal mieszkanie,bo niespsecjalnie pachnie ,ale nie wiem czy nie jest za mały na kastracje.Prosze o pomoc
- Furia i Afera
Czy zmienialiście mu kuwetę, piasek lub miejsce gdzie kuweta stoi? A może kuweta jest brudna?
Moje dziewczyny jak były małe same wybrały miejsce gdzie kuweta ma stać i tak się załatwiają. Raz jednej zdarzyło się nasikać na posłanie, ale zaraz je porządnie wyprałam i już więcej się to nie powtórzyło.
Moje dziewczyny jak były małe same wybrały miejsce gdzie kuweta ma stać i tak się załatwiają. Raz jednej zdarzyło się nasikać na posłanie, ale zaraz je porządnie wyprałam i już więcej się to nie powtórzyło.
Kuweta nie zmienila miejsca zwirek ten sam,czyszczona dwa razy dziennie,sama juz nie wiem co napisac martwie sie
- Furia i Afera
Znalazłam coś ciekawego - przeczytaj http://www.petgarden.pl/zalatwianie-sie ... niepokoju/ może coś Ci się wyjaśni jak wykonasz wszystkie kroki
Niektóre listy na tej stronie, szczególnie ostatni, są powalająceFuria i Afera pisze:Znalazłam coś ciekawego - przeczytaj http://www.petgarden.pl/zalatwianie-sie ... niepokoju/ może coś Ci się wyjaśni jak wykonasz wszystkie kroki
- Furia i Afera
Listów (odpowiedzi) nie czytałam, ale artykuł jest ok
-
- Informacje
-