Prosze o pomoc

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
ania1985

28 sierpnia 2008, 17:56

ja.kupuje.benek.lawedowy.
jak.sobie.zampowisz.10litrow.czy.tam.10kg.to.starczy.ci.spokojnie,na.miesiac.albo.i.dluzej.
jak.zamowisz.w.pakiecie.z.karmami.bedziesz.miec.wszystko.czego.kotek.potrzebuje.
na.szczcescie.jest.internet,wiec.brak.sklepow.to.jeszcze.nie.tragedia.

kot.to.jest.wydatek.bez.wzgledu.na.to.czy.kupujemy/.rzeczy.drogie.czy.tez.liczymy.sie.z.cenami.

benek.lawedowy.moge.polecic,jak.kot.nasika.to.sie.pieknie.zbryla.no.i.pahcnie.lawedom.
a.kiedy.ten.kociak.do.ciebie.przybedzie?
Gość

28 sierpnia 2008, 18:06

za 10 dni a dlaczego pytasz?

http://www.krakvet.pl/certech-zwirek-be ... -1961.html
na 99 procent kupie ten.
powinien choc na 1 mies starczyc?
Planuje tez kupic miski , drapak, karme w Krakvecie bo czytalem , ze powyzej 100zl przesylka gratis

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ania1985

28 sierpnia 2008, 18:14

pytam.bo.tu.na.forum.lubimy.poznawac.nowe.kotki.szczcegolnie.ze.zdjeciami:)
czemu.sie.nie.zalogujesz?
napewno.starczy.ci,na.miesiac.a.nawet.dluzej.
zwirek.wymienisz.2.razy.w.mcu.w.calosci.a.tak.to.tylko.wyjmujesz.to.co.sie.zbrylilo.
i.dosypujesz.odrobine.
nie.zapomnij.dokupic.lopatki.
3miseczki-na.wode,na.sucha.karme.i.na.puszki.

dobry.wybor.z.tym.zwirkiem.:)
Gość

28 sierpnia 2008, 20:06

ok w najblizszym czasie na dniach sie zaloguje a teraz ide spac bo jestem zmeczony

czeeesc ania:)
Hikari

28 sierpnia 2008, 20:51

A jak tylko dostaniesz swoje futerko, od razu nam przedstaw :)

Ja używam Hiltona silikonowego, na razie się sprawdza i nie eksperymentuję ze zmianami... ale mam kota niespełna miesiąc, więc nie można mojego zdania brać na serio :lol:
Awatar użytkownika
Majek

29 sierpnia 2008, 10:44

O różnicy nie jestem w stanie powiedzieć ponieważ nie miałam Benka. Wiemy tylko, że nam Hilton odpowiada. A i na wydajność tego żwirku narzekać nie mogę :) My mamy taki niebieski, bentonitowy o morskim zapachu, ale że z Wrocka do morza daleko, to pewnie dlatego nie czujemy tego morskiego aromatu :D Żartuje oczywiście, ale mówiąc szczerze Hilton jest ok ;) Wychodzę z założenia, że skoro Hilton nie sprawia nam kłopotów, to nie ma co kupować żwirków z najwyższej półki.
ODPOWIEDZ
  • Informacje