Dziś po południu Psotuś zasnął na zawsze, białaczka okazała się silniejsza
Śpij spokojnie, moje Kochane Słoneczko, mój Koci Synku, mój Najlepszy Przyjacielu - byłeś moim największym szczęściem, bo przysłał Ciebie do mnie mój Tata - opiekujcie się sobą nawzajem i czekajcie na mnie.
Kochane Słoneczko, byliśmy razem 356 dni - najszczęśliwsze dni w moim życiu. Nigdy ich nie zapomnę Dałeś mi tyle radości i szczęścia, byłeś takim wspaniałym, dzielnym chłopcem - i takim pozostaniesz w moim sercu - na zawsze
Psotuś ['] - moje Kochane Słoneczko :-((( To już rok :-(((
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2010, 17:25 przez Iza-Erin, łącznie zmieniany 8 razy.
-
Psotusiu [']
Mały Promyczku darowany na chwilę
walka o Twoje życie zjednoczyła wiele osób
dałeś Izie tyle radości i tyle goryczy
zdecydowałeś o czymś w moim życiu
Wczoraj odszedłeś[']['][']
Dlaczego kolejny raz podła,podstępna choroba okazała się silniejsza niż wszystkie nasze starania?
Mały Promyczku darowany na chwilę
walka o Twoje życie zjednoczyła wiele osób
dałeś Izie tyle radości i tyle goryczy
zdecydowałeś o czymś w moim życiu
Wczoraj odszedłeś[']['][']
Dlaczego kolejny raz podła,podstępna choroba okazała się silniejsza niż wszystkie nasze starania?
- Kasia i Maniuś
Dlaczego tak właśnie jest na tym świecie, że najczęściej choróbsko wygrywa
Psotusiu (') (') (') (') (')
Będziemy o Tobie zawsze pamiętać.
Psotusiu (') (') (') (') (')
Będziemy o Tobie zawsze pamiętać.
Bardzo Wam dziękuję
Masz rację Gosiu, Psotuś dał mi wiele radości i dzięki Jego chorobie dowiedzieliśmy się, że na świecie są prawdziwe Anioły, takie jak Ty i Cioteczki. Tylko w jednym się nie zgodzę - to nie Psotuś przysporzył mi goryczy, to podły, okrutny los, który najpierw zesłał na Niego choróbsko, a teraz mi Go zabrał
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, w imieniu Psotusia i swoim.
Masz rację Gosiu, Psotuś dał mi wiele radości i dzięki Jego chorobie dowiedzieliśmy się, że na świecie są prawdziwe Anioły, takie jak Ty i Cioteczki. Tylko w jednym się nie zgodzę - to nie Psotuś przysporzył mi goryczy, to podły, okrutny los, który najpierw zesłał na Niego choróbsko, a teraz mi Go zabrał
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, w imieniu Psotusia i swoim.
-
Przepraszam za "gorycz" -wiem,że nie Psotuś był przyczną tylko choroba -to był za duży skrót myślowy.
Ja od wczoraj nie mogę się pozbierać ,jest mi bardzo smutno.
Wiem Gosiu, wiem Nie masz za co przepraszać.NITKA/KARINKAma pisze:Przepraszam za "gorycz" -wiem,że nie Psotuś był przyczną tylko choroba -to był za duży skrót myślowy.
Ja też jestem w rozsypce, chociaż narazie bardziej w szoku.
Ja tak mam - zaczynam odreagowywać po jakimś czasie
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i wsparcia.
Nawet nie wiecie, ile to dla mnie znaczy
Nawet nie wiecie, ile to dla mnie znaczy
Dziękuję Esme!
- gryzonik156
Ja tez jeszcze raz współczuję Ci Izuś.Cały czas o Was myśle od tego czasu co przeczytałam na miau.
-
- Informacje
-