Amiko, nie przesadzaj. Żeby podpaść u IRY, trzeba sobie baaardzo mocno nagrabić.
A co do mojego typu, to jak mam Ci go zdradzić, skoro chcesz się rozłączyć?
Zdradzę, jeśli Dosia pozwoli
Kurczę, naprawdę przydałby się jakiś chatbox na forum.
Pumuś vel Węgielek
ATO, Pucuś wcale nie jest drobniutki - waży 5 kg Może tak niepozornie wyszedł na zdjęciu.ATA pisze:Piękny jest, a jaką ma błyszczącą sierść Pucuś przy nim jakiś taki drobniutki Izo, a dlaczego zaniedbujesz fotograficznie mojego ulubieńca Ptysia? Ostatnio w ogóle go nie widać
Co do Ptysia, to nie dawałam fotek, bo było życzenie na Pumka Ale już to naprawię w "fotkach naszych pupili"
Przypadkiem smaruję Ale nie brylantyną, tylko żółteczkiemAmika pisze:Pumuś wyrasta na kruczowłosą piękność
Czy Ty przypadkiem nie smarujesz go do zdjęć brylantyną
I dziękuję Wam za ciepłe słowa
Wiem, wiem ... kochane są te moje łobuzy
A i owszem, chociaż Pucuś to tak fajnie Pumka złapał, że mały mógłby niezły odlot zaliczyć. Fajne ma oczy na tej środkowej fotceAmika pisze:Ma farta maluszek. Duża nakarmi, a rodzeństwo wybawi, wymyje i do snu utuli
Nie tylko oczy. Jaki szeroki uśmiech i wysokie czoło bez tych uszuIza-Erin pisze: Fajne ma oczy na tej środkowej fotce
Iza, ale to mi wyglada na zabawę. W taki sposób mój Dyziek czasami chwyta za szyję Juśkę i ona nie od razu reaguje, tylko dopiero jak jej się znudzi. Gdyby Pumusia to bolało, to jego minka byłaby cakiem inna, a poza tym zaraz w ruch poszłyby tylne nogi
Wiem Amiko i dlatego mówię to z uśmiechem. Pumek nie da sobie w kaszę dmuchac, o nie Zresztą, cała czwórka tak ma, nawet Pucuś- marzyciel. Jak mu sie krzywda dzieje to się zmienia w rysia
Oj, to widać - na jednej z fotek Pumuś chyba zwisa z gardziołka Pysi Co prawda ona sobie z tego nic nie robi, ale jednak... Izo, kochane masz te kocianki, choć pewnie lepiej je oglądać na fotkach niż temperować na co dzień. A Ptyś coraz piękniejszy (o ile to możliwe)Iza-Erin pisze:Wiem Amiko i dlatego mówię to z uśmiechem. Pumek nie da sobie w kaszę dmuchac, o nie Zresztą, cała czwórka tak ma, nawet Pucuś- marzyciel. Jak mu sie krzywda dzieje to się zmienia w rysia