Iza-Erin pisze: ...Pucuś- marzyciel...
To dlatego Pucuś od samego początku jest moim ulubieńcem z całej MP4 Ja też marzyciel urodzony 13-go (tyle, że nie w kwietniu, ale żeby było śmieszniej w piątek, prawie o 13-tej)
Ja jestem umiarkowanie przesądna, ale w pechowe 13-ki (nawet w piątek) nie wierzę. Wprost przeciwnie, tyle identycznych cyfr, raczej świadczy o szczęśliwym układzie gwiazd .Borysek pisze:Iza-Erin pisze: ...Pucuś- marzyciel...
To dlatego Pucuś od samego początku jest moim ulubieńcem z całej MP4 Ja też marzyciel urodzony 13-go (tyle, że nie w kwietniu, ale żeby było śmieszniej w piątek, prawie o 13-tej)
Co racja, to racjaATA pisze: Ale ja miałam na myśli pierwszą fotkę gdzie Pumuś chyba zaczepia Pysię i najwidoczniej ją podgryza . Uszki ma położone to chyba raczej się nie przytula
Amika pisze: Ja jestem umiarkowanie przesądna, ale w pechowe 13-ki (nawet w piątek) nie wierzę. Wprost przeciwnie, tyle identycznych cyfr, raczej świadczy o szczęśliwym układzie gwiazd .
ATA pisze: ... ale porozmawiamy jak będziesz w moim wieku
A ku-ku!NITKA/KARINKAma pisze:A ku-ku
Jak się czuje Pumuś-Węgielek
(wiedziałam,że Pumuś miał prawie swój wątek)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości