Asia to jest inwazja! A był swego czasu spokój. W psim dziale nie lepiej, w dodatku cudne rady niektórych...bez komentarza.
Myślałam że jakieś nowe foteczki się pojawią a tu... pupa.
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
-
no właśnie, wczoraj cały dzień nic nowego nie było! co za samolubność podziwiać takie piękności i nie dzielić się z nikim takim widokiem!
Kasiu, on wyraźnie pozuje do zdjęć!
Jestem absolutnie zakochana...
Ma wielkie pysie, duży nochalek. Oj, coś czuję, że wyrośnie z niego kocur w typie, który uwielbiam
A tym uszom wciąż nie mogę się nadziwić. Patrzę i myslę : jak to możliwe, zeby kotek miał taaaakie uszy....
Jestem absolutnie zakochana...
Ma wielkie pysie, duży nochalek. Oj, coś czuję, że wyrośnie z niego kocur w typie, który uwielbiam
A tym uszom wciąż nie mogę się nadziwić. Patrzę i myslę : jak to możliwe, zeby kotek miał taaaakie uszy....
No bo z niego to taki model jest Asia żebyś wiedziała jak ja jestem zakochana! Tego się nawet opisać nie da . Ja też myślę, że jak podrośnie będzie miał taki wygląd jaki obie uwielbiamy U Ani wszystkie koty mają piękne, duże uszy Nasz Jackuś też ma duże
No nie mogę się napatrzeć !
Uśmiecham się do siebie
Najbardziej podoba mi się czwarte zdjęcie, na którym stoi. Ach!
Popatrzcie na ten ryjek z bródką! Całowałabym w sam środek!
A tak w ogóle, mimo że jest jeszcze szkrabem już widać, ze to kocur
Uśmiecham się do siebie
Najbardziej podoba mi się czwarte zdjęcie, na którym stoi. Ach!
Popatrzcie na ten ryjek z bródką! Całowałabym w sam środek!
A tak w ogóle, mimo że jest jeszcze szkrabem już widać, ze to kocur
Ha ha Asia ja choruję na koty dymne lub ze srebrem On jest rudy ze srebrem i taki kolor bardzo podobał się mojemu Maćkowi Pomijając kolor to dziecko skradło mi serce od pierwszej chwili, w której go zobaczyłam może dlatego, że ma tak wiele z tatusia No jak tu nie kochać takiego pysia? a do scian faktycznie idealnie pasuje chociaż bardziej chyba do beżowej kanapy, którą mamy w pokoju Idealnie się wkomponował w otoczenie
-
- Informacje
-