Kasiu, wiem, że teraz nie chce się wchodzić na forum ( głosowanie), ale obiecaj, że przynajmniej raz na tydzień wrzucisz fotki rosnącego Ralfika Takie szkraby szybko rosną, byłoby mi przykro, gdyby mnie to ominęło
Proszę!
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Asiu obiecuję! Dziś chciałam mu zrobić ale piątki mam pracowite . Zawsze w piątki sprzątam tak dokładniej, czyszczę kotom legowiska, budki, kuwety... no i nijak czasu nie mam ale może jutro uda mi się zrobić mu jakieś nowe foteczki
-
Co miesiąc jest głosowanie na jakieś schronisko. A żeby móc zagłosować to musisz jakiegoś posta napisać. Więc logują się "ci" i piszą albo jeden wyraz albo jedno głupie zdanie żeby móc zagłosować Chore to to jest.Esme pisze: O jakim głosowaniu Wy mówicie ?
Sorry Kasiu że odpisuje u Ciebie na wątku ale Esme tu przeczyta bo zagląda
Wycałuj wszystkie futra
Ostatnie zdjęcie najlepsze!
Uwielbiam jego grube łapy, wielkie pyśki i uszy!
Kasiu, powtórzę jeszcze raz : on jest piękny! Taki trochę stary-maleńki No i głuptasek
Na pierwszym zdjęciu cudnie skrzyzował łapki.
A wiesz, co w nim jest najlepsze? Ze nie zdaje sobie sprawę z tego,że jest rewelacyjny!
No powiedz, jak tu nie kochać koty...
Wszystkie koty sa piękne, ale...Ralf jest wyjątkowy
Aha, i masz racje Kasiu, bardzo zmienił sie od ostatniej sesji. Baaardzo zmężniał
Uwielbiam jego grube łapy, wielkie pyśki i uszy!
Kasiu, powtórzę jeszcze raz : on jest piękny! Taki trochę stary-maleńki No i głuptasek
Na pierwszym zdjęciu cudnie skrzyzował łapki.
A wiesz, co w nim jest najlepsze? Ze nie zdaje sobie sprawę z tego,że jest rewelacyjny!
No powiedz, jak tu nie kochać koty...
Wszystkie koty sa piękne, ale...Ralf jest wyjątkowy
Aha, i masz racje Kasiu, bardzo zmienił sie od ostatniej sesji. Baaardzo zmężniał
Tydzień dla takiego malucha to dużo, a poza tym wie, że lepiej trafić nie mógł i kwitnie w nowym domkuHedwa pisze:noooo ale skubany zmienia się w tempie ekspresowym dopiero co mu fotki robiłam a na tych wygląda już zupełnie inaczej
-
czy on się w ogóle czasem bawi? czy tylko zajmuje te swoje dystyngowane pozy?
Seiti dziś lub jutro zrobię zdjęcia popiołkowi postaram się w ogóle wszystkim zrobić
Asia kotów się po prostu nie da nie kochać
SleepingSun bawi się bawi tylko w trakcie zabawy nie ma szans żeby mu zrobic zdjęcie takie to szybkie dlatego czekam aż się wyciszy i wtedy pstrykam
Asia kotów się po prostu nie da nie kochać
SleepingSun bawi się bawi tylko w trakcie zabawy nie ma szans żeby mu zrobic zdjęcie takie to szybkie dlatego czekam aż się wyciszy i wtedy pstrykam
- Furia i Afera
Kasia, ale jest cudny - zazdroszczę
Wiem, wiem przepraszam nie miałam kiedy porobić na spokojnie zdjęć bo mi się dziecko pochorowało i mam urwanie łba. Nie chodzi do przedszkola więc nie mam chwili spokoju, kaszle tak, że wymiotuje więc biegam za nim z miską... Masakra! Myslałam, że dziś może uda mi się zrobić kilka fotek ale jak na złość zwaliła mi się bez zapowiedzi znajoma do domu Jutro zrobię obiecuję!
-
- Informacje
-