Asiu dzisiejsza noc już ok Wczoraj doktor zmienił mu syrop na ten kaszel i dostał coś mocniejszego i zarazem uspakajającego. Wczoraj przed snem porządnie wywietrzyliśmy mu pokój i włączyliśmy na noc nawilżacz. Trochę kaszlał w nocy ale nie był to już tak straszny kaszel jak ostatnio i co najważniejsze bez odruchu wymiotnego. Doktor w ogóle nam powiedział że teraz bardzo dużo dzieci łapie właśnie takie infekcje z kaszlem nie do opanowania.
A jak Twoje zdrówko?
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Muszę się Wam czymś pochwalić Robimy z HSB tubę dla kotów HSB przytargał z pracy rurę szalunkową o wysokości 160 cm i średnicy 50 cm, wycięliśmy w niej otwory z przodu i w środku zamontowaliśmy półki z przejściami. Pozostaje nam jeszcze obicie tuby i uszycie poduszek do środka. Efektem końcowym się pochwalę Już nie mogę się doczekać zakończenia prac
Asia będzie to właśnie coś podobnego jak na zdjęciu, które wstawiła Esme tylko wyższe i wydaje mi się, że szersze
My będziemy wykładzinę lub matę sizalową (jeśli uda znaleźć) przyklejać do rury na vikol. Muszę uszyć 5 poduszek bo jest 5 półek i to wszystko Najwięcej czasu pewnie zajmie to nieszczęsne szycie zwłaszcza jak się nie ma maszyny i trzeba ręcznie Dobrze, że mój dziadek krawiec mnie trochę podszkolił
Esme dokładnie! Żeby podarować dziecku trochę szczęścia zrobi się wszystko
My będziemy wykładzinę lub matę sizalową (jeśli uda znaleźć) przyklejać do rury na vikol. Muszę uszyć 5 poduszek bo jest 5 półek i to wszystko Najwięcej czasu pewnie zajmie to nieszczęsne szycie zwłaszcza jak się nie ma maszyny i trzeba ręcznie Dobrze, że mój dziadek krawiec mnie trochę podszkolił
Esme dokładnie! Żeby podarować dziecku trochę szczęścia zrobi się wszystko
Esme, dokładnie to samo chciałam napisać
Na pierwszym zdjęciu taki dostojny...
Prawdziwy kocur. Niesamowity.
Kasiu,dziekuję za zdjęcia Ralfika! Przynajmniej na moment pojawił sie uśmiech na mojej twarzy
Bo wokół mnie ostatnio tylko same problemy....
Na pierwszym zdjęciu taki dostojny...
Prawdziwy kocur. Niesamowity.
Kasiu,dziekuję za zdjęcia Ralfika! Przynajmniej na moment pojawił sie uśmiech na mojej twarzy
Bo wokół mnie ostatnio tylko same problemy....
-
- Informacje
-