Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
No z chęcią bym mu porobiła w takiej stojącej pozycji czy też innej ale problem w tym, że takie zdjęcia nie wychodzą . Zawsze wychodzi z tego jakaś zamazana plama jedynie jak leży czy siedzi spokojnie można mu zdjęcie zrobić chociaż z tym siedzeniem to też mam problem bo zawsze jak gdzieś siedzi i podchodzę z aparatem to się kładzie Szkoda, że teraz mamy zimę bo gdyby nie to kociaste wychodziłyby na balkon a tam przy dobrym świetle to każde zdjęcie, w każdej pozycji wychodzi dobrze Może coś z lampą błyskową uda mi się zrobić choć takich zdjęć strasznie nie lubię
Bazyliszku , uwielbiam Twój dłuuuugasny nochalek i głupiutki wyraz twarzy.
Lolciu, widać po Tobie, ze lubisz popsocic i trochę potrzaskać po ryjach kocich facetów ( coś nie tak z prawym oczkiem? )
Jackuś, ilekroc na Ciebie patrzę, nie moge się nadziwić Twoją urodą
Profesorku, ależ Ty masz łapska! Uwielbiam tez kolor Twoich oczu Też bardzo pragnęłabym zobaczyć Cię w całosci. Masz długi ogon i tułów?
Lolciu, widać po Tobie, ze lubisz popsocic i trochę potrzaskać po ryjach kocich facetów ( coś nie tak z prawym oczkiem? )
Jackuś, ilekroc na Ciebie patrzę, nie moge się nadziwić Twoją urodą
Profesorku, ależ Ty masz łapska! Uwielbiam tez kolor Twoich oczu Też bardzo pragnęłabym zobaczyć Cię w całosci. Masz długi ogon i tułów?
-
Wreszcie moje cudowna Lolcia się pokazała
I Bazyle ślicznie wyszedł
Zdolne modele z tych Twoich futer Kasiu
Jack zdrowiej szybciutko
Ciocia śle głaski
I Bazyle ślicznie wyszedł
Zdolne modele z tych Twoich futer Kasiu
Jack zdrowiej szybciutko
Ciocia śle głaski
Cieszę się, że Wam dogodziłam
Monika głaski przekazane!
Asiu Lola ma często problem z tym prawym okiem ale nie jest źle na zdjęciu dodatkowo zaspana była
Profesorek ma ogon długaaaśny a tułów jeszcze się będzie wydłużał
Zrobiłam mu kilka zdjęć zobaczę co z tego wyszło i powinno być widać ogon. Oczywiście znów się położył jak robiłam zdjęcia ale objęłam go w całości. Jak coś się będzie nadawało to zaraz wrzucę
Monika głaski przekazane!
Asiu Lola ma często problem z tym prawym okiem ale nie jest źle na zdjęciu dodatkowo zaspana była
Profesorek ma ogon długaaaśny a tułów jeszcze się będzie wydłużał
Zrobiłam mu kilka zdjęć zobaczę co z tego wyszło i powinno być widać ogon. Oczywiście znów się położył jak robiłam zdjęcia ale objęłam go w całości. Jak coś się będzie nadawało to zaraz wrzucę
e tam taka kryza to nie kryza dopiero mu zaczyna coś tam się pokazywać Ale fakt uwielbiam go! Nie tylko za wygląd ale i za charakter Jest prze kochany i wiecznie rozmruczany i bardzo bardzo miziasty A pół roczku już niebawem bo 11go lutego