Hej dziewczyny! Odebraliśmy aparat i muszę Wam powiedzieć, że nawet aparatem nie jest tak łatwo zrobić kotu przyzwoite zdjęcie Ale udało się! więc teraz zgodnie z zapowiedzią zasypię Was tymi zdjęciami i mam nadzieję, że mnie za to z forum nie wywalą
Uffff! A na konieć filmik z Lolunią i myszą
http://www.youtube.com/watch?v=j4nym8_WCR0
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
- Furia i Afera
Piękne!!! Takie zdjęcia to ja mogę oglądać bez końca.
PS. Filmik tez super rozumiem, że myszki przypadły do gustu!
PS. Filmik tez super rozumiem, że myszki przypadły do gustu!
-
Piękne zdjęcia. A Lola cudowna.... Tylko do przytulania
- Furia i Afera
Bardzo mocny trzymamy kciuki
PS. Będąc dziś w Krakvecie (w Hucie) ściągnęłam ogłoszenie o Filemonie i Feliksie. jak będziesz na Sanockiej to zerknij czy tak też nie wisi jeszcze, ok?
PS. Będąc dziś w Krakvecie (w Hucie) ściągnęłam ogłoszenie o Filemonie i Feliksie. jak będziesz na Sanockiej to zerknij czy tak też nie wisi jeszcze, ok?
-
Kasia rozwaliły mnie te zdjecia. Pomysł przedni, nie powiem. A Lola jaka pokorna w tym ubranku. Niesamowita jestes.
Myślałam, że jak jej to założę to będzie biegać jak oszalała starając się ściągnąć to co ma na sobie. Byłam w szoku bo w ogóle nie zareagowała no może trochę łapami machała na początku żeby się rękawów pozbyć Nie wiem może dlatego tak spokojnie to przyjęła bo jest przyzwyczajona do szelek Może powinnam ja zacząć ubierać jak yorka
-
- Informacje
-