Czekałam niecierpliwie i opłacało się
Ralf, jaki Ty jesteś dostojny . Uwielbiam Cię. Jak sobie pomyślę,ze będziesz rósł i mężniał do 3 roku życia, to nie moge sobie wyobrazić,jak będziez wygladał. Skoro juz teraz wygladasz bardzo męsko i potęznie.
Ho, ho! To Tosia juz taka duża ? Jest w typie urody Ralfa Prześliczna
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Asia mnie Ralf szokuje swoimi zmianami i tempem wzrostu Całkiem spory kocur już z niego Ruchy ma jak lew takie powolne i dostojne
A Tosia czy jest duża? Chyba normalna waży 2100 w wieku 13 tygodni to tak normalnie wydaje mi się a przy Ralfie jest maleńka więc tym bardziej ciężko mi określić Rodziców ma sporych ale to o niczym nie świadczy będziemy obserwować i zobaczymy co z tej damy wyrośnie
Rzeczywiście ze zdjęć trudno określić jej wielkość, ale zaskoczyła mnie jej buzia, już nie taka dziecinna, jak na poprzednich ( tych jeszcze z hodowli) zdjęciach. Ma pieknie zarysowana, taką lwią bródkęHedwa pisze:A Tosia czy jest duża? Chyba normalna waży 2100 w wieku 13 tygodni to tak normalnie wydaje mi się a przy Ralfie jest maleńka
Grzywa jest trochę nieuczesana ale on to taka fleja trochę jest co go doprowadzę do ładu i składu, wyczeszę, wypudruję to się zaraz z tą grzywą albo w wodę właduje albo w mokrą karmę. Żeby jeszcze sobie później ją umył to by było pół biedy ale mu nie przeszkadza widocznie taki stan rzeczy bo ma to gdzieś
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że koty już się poznały z Tosią i o dziwo obyło się bez obrażania, syczenia, oprychiwania... Nawet Lola przyjęła nową koleżankę Trochę ją osaczają bo są ciekawi nowego domownika ale mała jest charakternym dzieciakiem i jak coś jej się nie podoba to paca ich łapką po pycholach, głośno wyrażając przy tym swoje niezadowolenie po czym zwiewa
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że koty już się poznały z Tosią i o dziwo obyło się bez obrażania, syczenia, oprychiwania... Nawet Lola przyjęła nową koleżankę Trochę ją osaczają bo są ciekawi nowego domownika ale mała jest charakternym dzieciakiem i jak coś jej się nie podoba to paca ich łapką po pycholach, głośno wyrażając przy tym swoje niezadowolenie po czym zwiewa
-
- Informacje
-