zabrakło mi słów na komplementy mogę tylko potwierdzićSeiti pisze:Jakie cudo... cud natury. On jest boski! Koci bóg.
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
No to jeszcze trochę Tosi Za nami próba sił charakterne to to jak nie wiem co! Obcinałam jej dziś pazurki co sie na mnie nasyczała, naprychała to oj! Próbowała mnie nawet ugryźć złośnica Walkę przegrała i pazurki zostały obcięte a ja wyszłam z tego bez obrażeń
Papa mi się raduje ogądając takie cudo
Małe to to g..wienko, a takie charakterne Uwielbiam takie...Dzisiaj moja wierna przyjaciółka Myszka ugryzła mnie i podrapała. Inna sprawa,ze jej ...dokuczałam
A te Tosine pysie ....
Kaśka, ale Ty masz samiczkę...
Małe to to g..wienko, a takie charakterne Uwielbiam takie...Dzisiaj moja wierna przyjaciółka Myszka ugryzła mnie i podrapała. Inna sprawa,ze jej ...dokuczałam
A te Tosine pysie ....
Kaśka, ale Ty masz samiczkę...
No właśnie tak więc niespodzianek ciąg dalszy Oficjalnie przedstawiam moją kolejną dziewuszkę Ukrainkę, Odessiankę będącą obecnie Polką, Krakowianką - Superstar Próbujemy wymyślić jej jakieś sensowne, krótsze imię Mała jest cudna, niesamowicie miziasta i nieustannie mrucząca Nowe miejsce troszkę ją onieśmiela ale z minuty na minutę jest lepiej
Ostatnio zmieniony 10 maja 2013, 20:04 przez Hedwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasiu, gratuluję Rozumiem, że podróż i zakup udany. Tosia prześliczna, widać na zdjęciach, że ma zielonkawe oczęta
Czekamy zatem na zdjęcia Gwiazdeczki i wrażenia ze spotkania z resztą kociej gromadki A może jakieś ładne rosyjskie imię
Czekamy zatem na zdjęcia Gwiazdeczki i wrażenia ze spotkania z resztą kociej gromadki A może jakieś ładne rosyjskie imię
-
- Informacje
-