Asia ja też nie umiem określić, która mi się bardziej podoba Są całkiem różne ale każda jest wyjątkowa na swój sposób. A Odessa to wbrew pozorom tchórz jakich mało strasznie bojaźliwa i ostrożna, delikatna bo Tośka to po trupach do celu
Co ja w ogóle przeszłam z Ralfem żeby mu zdjęcia zrobić to łoj! Machałam mu piórkiem przed nosem żeby nie opuszczał głowy ale tak się skupił na jego upolowaniu, że zaczął warczeć, syczeć i kłaść uszy po sobie W końcu jakoś się udało ale łatwo nie było
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
- Furia i Afera
Kasia, ta Twoja "kolekcja" cudnych futrzanych coraz piękniejsza, chociaż dla mnie bezkonkurencyjna i najpiękniejsza jest i będzie Lola!
PS. Wasza strona super
PS. Wasza strona super
Hej kochane moje! Dziękujemy za wszystkie ochy i achy Przepraszam, że znów się tyle nie odzywałam... Miałam w domu gościa - teściową... Na szczęście już pojechała Zaczęły się wakacje więc dziecko mam już w domu... U nas wszystko ok Najmłodsze panienki rosną jak na drożdżach. Czekam na słońce żeby zrobić im kilka nowych zdjęć bo w taki pochmurny dzień nie bardzo mi cokolwiek wychodzi . Tośka + Odessa to mieszanka wybuchowa Razem potrafią przewrócić dom do góry nogami Ralf chodzi i zawodzi...Bazyl, Jack i Lola najchętniej cały swój czas spędzaliby na powietrzu obserwując ptaszki Do domu trzeba ich siłą wciągać
Dziewczyny akurat Wam nie będzie potrzebna fortuna żeby nabyć u mnie kociaka bez obaw Ja już przebieram nogami i nie mogę się doczekać pierwszych dzieciaków Strasznie jestem ciekawa jakie będą Pierwsze krycie planuję na początku przyszłego roku także zobaczymy
Aha wymiziałam całe stado!
Dziewczyny akurat Wam nie będzie potrzebna fortuna żeby nabyć u mnie kociaka bez obaw Ja już przebieram nogami i nie mogę się doczekać pierwszych dzieciaków Strasznie jestem ciekawa jakie będą Pierwsze krycie planuję na początku przyszłego roku także zobaczymy
Aha wymiziałam całe stado!
Rozumiem...teściowa...poważna sprawaHedwa pisze:Przepraszam, że znów się tyle nie odzywałam... Miałam w domu gościa - teściową... Na szczęście już pojechała
Kasiu, często zagladam na Twoja stronę w oczekiwaniu "aktualnych aktualności"
Nie moge doczekac się miotu A
Trzymajcie sie wszyscy zdrowo!
-
- Informacje
-