a tak w ogóle to najlepszego kobietki i kocie kobietki!
a tu życzenia z video fonią do pośmiania
http://www.youtube.com/watch?v=-0qAgZFQljY
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
No chyba tak będzie najlepiej... Zwyczajnie nie rozumiem takich zachowań dla mnie to jest podsycanie niezdrowej atmosfery. Założyłam sobie temat z nadzieją na to, że ktoś mi odpowie konkretnie a ta mi się zaczęła tam wtrącać. Wcześniej miałam z nią już wymianę zdań w innym temacie i że po tym nie przyszło jej do głowy, że nie mam więcej ochoty jej czytać to ja nie wiem. Trzeba być chyba wyjątkowo tępym i faktycznie zakompleksionym "ludziem". Odkąd tu jestem pierwszy raz trafiłam na tak wyjątkowo upierdliwy przypadek
Bazyl leży teraz w moich nogach i mnie grzeje Jak dostaliśmy to legowisko to się wystraszyłam bo jak do niego wlazł tak siedział i siedział i myślałam, że przestanie się już tak do mnie przytulać . Na szczęście się myliłam co za ulga uff!
Zdecydowanie należę do miłosników Lolciowego proszenia
Hedwo, nie wiem , co napisac, bo brak mi słów. Zdjęcia sa cudne !!! Koty prześliczne . Lolunia to prawdziwa delikatna, piękna Księzniczka! Jej kolorki sa niespotykane! I ten rózowy nosek...
Bazyl ma piekne łapy w paseczki . Pokazuje brzuszek dokładnie jak mój Rysio. Twoje koty mają piękne, gładkie futerka.
Hedwo, nie wiem , co napisac, bo brak mi słów. Zdjęcia sa cudne !!! Koty prześliczne . Lolunia to prawdziwa delikatna, piękna Księzniczka! Jej kolorki sa niespotykane! I ten rózowy nosek...
Bazyl ma piekne łapy w paseczki . Pokazuje brzuszek dokładnie jak mój Rysio. Twoje koty mają piękne, gładkie futerka.
-
Te Lolciowe proszenie to chyba dla mnie . Uwielbiam jak ona to robi. Jest Cudowna!!!
Bazylku oczywiście Ty także. Słodko wyglądasz na tej swojej leżance.
Tylko Manci brak....
Bazylku oczywiście Ty także. Słodko wyglądasz na tej swojej leżance.
Tylko Manci brak....
To są ulubione pozycje Bazylowe wiecznie śpi powykręcany najczęściej do góry kołami i podwozie na wierzchu Z tym futrem ich to jest tak, że i tak nie do końca wygląda tak jak bym chciała no i dodatkowo tu są nieuczesane Mąż się ze mnie zawsze śmieje bo ja je kąpię, suszę, czeszę, pudruję, tapiruję... Mówi, że jestem nienormalna
Monika dokładnie pomyślałam o Tobie jak wstawiałam zdjęcia Loli Manci chciałam porobić zdjęcia ale jak weszła do swojej budki to nie było siły żeby ją wyciągnąć. Nafuczała się, naprychała i zarzuciła fochem Jej to chyba jedynie dałoby się zrobić zdjęcie albo przy misce z karmą albo w kuwecie Liczę na to, że jak zrobi się ciepło, zamontujemy siatkę to zacznie wychodzić na słoneczko i będę miała więcej okazji na jej uchwycenie a nie chcę jej zmuszać na siłę. Swoją drogą nie wiem czemu ona tak tego nie lubi
Monika dokładnie pomyślałam o Tobie jak wstawiałam zdjęcia Loli Manci chciałam porobić zdjęcia ale jak weszła do swojej budki to nie było siły żeby ją wyciągnąć. Nafuczała się, naprychała i zarzuciła fochem Jej to chyba jedynie dałoby się zrobić zdjęcie albo przy misce z karmą albo w kuwecie Liczę na to, że jak zrobi się ciepło, zamontujemy siatkę to zacznie wychodzić na słoneczko i będę miała więcej okazji na jej uchwycenie a nie chcę jej zmuszać na siłę. Swoją drogą nie wiem czemu ona tak tego nie lubi
Meldujemy, że wczorajszy dzień tzn dzień 2 też minął bez tików. Mam nadzieję, że każdy następny też taki będzie.
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć w tajemnicy, że namawiam męża na kolejnego kota i prawdopodobnie się dokocimy tylko jeszcze muszę znaleźć takiego jaki mi się marzy a to może trochę potrwać... Oczywiście piszę o kolejnym MCO chciałabym kocura to już wiem na 100% i w kolorze czarnym dymnym bądź też czarnym srebrzystym chociaż nie wiem czy to nie to samo bo podobnie wyglądają Przeglądałam kilka hodowli ale póki co się na takiego nie natknęłam natomiast mają w planach mioty z których mogą się takie urodzić Muszę cierpliwie poczekać
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć w tajemnicy, że namawiam męża na kolejnego kota i prawdopodobnie się dokocimy tylko jeszcze muszę znaleźć takiego jaki mi się marzy a to może trochę potrwać... Oczywiście piszę o kolejnym MCO chciałabym kocura to już wiem na 100% i w kolorze czarnym dymnym bądź też czarnym srebrzystym chociaż nie wiem czy to nie to samo bo podobnie wyglądają Przeglądałam kilka hodowli ale póki co się na takiego nie natknęłam natomiast mają w planach mioty z których mogą się takie urodzić Muszę cierpliwie poczekać
-
- Informacje
-