Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Asiu jeszcze nawet nie ma czego bo to są dopiero plany z tego co zdążyłam zauważyć to na takiego wymarzonego kota zawsze się trochę czeka no chyba, że dopisze nam szczęście. Lolunia jest w połowie takim moim wymarzonym kotem bo jest dymna no tyle, że nie cała Bazyl za to jest moim wymarzonym kotem jeśli chodzi o charakter W ogóle jestem zaszokowana tym, że mój mąż nie kręci nosem na kolejnego kota Jak była u nas tylko Mancia i namawiałam go na drugiego kota to się zapierał, że w życiu! Później zmienił zdanie, że jak ma być kolejny kot to niech będą dwa no i tak trafił do nas Bazyl a później Lola. Teraz to w zasadzie sam wspomniał o kolejnym kocie a że ja temat podłapałam to zaczęłam go namawiać no i jak już zaczęłam to się teraz ode mnie nie opędzi bo już jak ja się na coś uprę to nie ma zmiłuj
zoltazaba takiego męża to tylko pozazdrościć! Mój może też i by robił takie rzeczy w domu ale nigdy nie ma na to czasu
Asiu no niestety będzie ciężko znaleźć ale mam nadzieję, że moja cierpliwość zostanie w końcu nagrodzona . Kiedyś była taka hodowla gdzie rodziły się w zasadzie same dymne kociaki ale wygląda na to, że już jej nie ma Dokładnie marzy mi się taki kocur jak ten:
Asiu no niestety będzie ciężko znaleźć ale mam nadzieję, że moja cierpliwość zostanie w końcu nagrodzona . Kiedyś była taka hodowla gdzie rodziły się w zasadzie same dymne kociaki ale wygląda na to, że już jej nie ma Dokładnie marzy mi się taki kocur jak ten:
zoltazaba ale przynajmniej kończy to co zaczyna to jest najważniejsze!:D Mój mąż prawie nigdy nie kończy tego co zaczyna jeśli chodzi o prace domowe Najczęściej są to takie końcowe detale, drobnostki na których zrobienie wg niego zawsze znajdzie się czas ale niestety się nie znajduje Zobaczymy jak będzie z siatką balkonową w przyszłym miesiącu będę ją zamawiać . Aha wczoraj byłam w rossmanie i szukałam tej końcówki do odkurzacza zbierającej sierść i niestety nie było .
- Furia i Afera
Asiu, Arek też zawsze staje okoniem! Ale ja jestem na tyle uparta, ze w końcu odpuszcza i pomaga dla świętego spokoju
- Furia i Afera
Super!
Jak zaproponowałam takie półeczki Arkowi, żebyśmy zrobili dla dziewczyn to usłyszałam: "No tak, oczywiście Ty tylko dziurawić ściany byś chciała!" odpuściłam więc (na razie) poczekam aż jemu zamarzy się jakaś półeczka lub nowe pomieszczonko na jego śrubki itd, to wykorzystam okazję i powiem: "coś za coś"
Jak zaproponowałam takie półeczki Arkowi, żebyśmy zrobili dla dziewczyn to usłyszałam: "No tak, oczywiście Ty tylko dziurawić ściany byś chciała!" odpuściłam więc (na razie) poczekam aż jemu zamarzy się jakaś półeczka lub nowe pomieszczonko na jego śrubki itd, to wykorzystam okazję i powiem: "coś za coś"
- Furia i Afera
Tak na marginesie to teraz Arek za mną chodzi i próbuje mi w mówić, że ta babka z reklamy kredytu, gdzie kot z psem rozwalają kuchnię to jestem dokładnie ja
Biedak nie wiem, że właśnie jest podstępnie namawiamy na remont łazienki - hahahha
Biedak nie wiem, że właśnie jest podstępnie namawiamy na remont łazienki - hahahha
Kobiety to jednak chytre stworzenia W przypadku mojego męża podstęp rzadko się sprawdza co innego szantaż emocjonalny to zawsze skutkuje My też planujemy remont łazienki ale póki co mamy jeszcze do skończenia toaletę, która sobie trwa w stanie surowym już dobre 2 miesiące w zasadzie to połowę mieszkania mamy do generalnego remontu i balkony też Ja to bym chciała żeby moje kociaste miały osobny pokój z półkami, drabinkami, drzewkami,domkami i innymi atrakcjami dla siebie no ale na to chyba będę mogła sobie pozwolić dopiero jak będziemy mieli własny dom .
- Furia i Afera
Kasia, a najlepiej skutkuje podstępny szantaż emocjonalny hahaha
-
- Informacje
-