Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

MonikaMroz

12 marca 2012, 22:17

asiryś pisze:Mi marzy się taki drapak do sufitu i takie schodki przy ścianie prowadzące do długich półek ( tak ok 50 cm pod sufitem) z różnymi legowiskami, budkami...
To sie rozmarzyłam :roll:
Cos w tym stylu
Obrazek
Takie coś to rewelacja. Choc mi się marzą takie tunele pod sufitem przejściowe do innych pomieszczeń ale nie ma opcji żeby Mili się doczekała takich cudów. Musi korzystać z parteru.Choć wczoraj akrobatka chodziła bo górze brodzika :). Tak jej sie spodobała że nie moglam jej zdjąć
Hedwa

13 marca 2012, 09:54

No takie tunele to rewelacja! Kiedyś właśnie chyba na animal planet w programie o kotach pokazywali gościa który miał cały swój dom zrobiony pod koty :). Ja to na początek chciałabym ulokować na balkonie jakiś większy konar drzewa dla kociastych ale nie wiem skąd go wytrzasnąć. Ostatnio na osiedlu przycinali drzewa ale nie było takich jakie by się nadawały.
Tak w ogóle to od 28 lutego czekam na zamówienie z krakvetu i zaczynam się powoli wkurzać :roll:
MonikaMroz

13 marca 2012, 11:21

To nieźle się naczekasz. Szczerz to na temat tego sklepu sa coraz gorsze opinie. Paczki przychodzą spóźnione a opakowania karmy najczęściej są rozerwane. Dlatego ja jeszcze nigdy z tego sklepu nie zamawiałam. Zamawiam z Telekarmy i mam zawsze na drugi dzień. Tam można też sobie datę dostawy wybrać. Fakt że sklep ma trochę uboższy asortyment niż Krakvet czy np. Świat Karm lub Zooplus ale nigdy problemów nie miałam.
asiryś

13 marca 2012, 11:31

A ja zamawiam tylko w Krakvecie. Już wieeele razy. Tylko raz czekałam na towar chyba 5 dni. No i są najtańsi. Jestem z tego sklepu bardzo zadowolona. Ważne też, że organizują akcje pomocy schroniskom.Potrafią dzielić się zyskiem z potrzebującymi.
Hedwa

13 marca 2012, 11:51

No ja też do tej pory byłam zadowolona i zawsze u nich zamawiałam tylko ostatnio coś się z nimi dzieje niedobrego. Na wcześniejsze zamówienie też czekałam i nikt nie raczył mnie nawet poinformować, że w magazynie nie ma zamówionej przeze mnie karmy. Dopiero jak się upomniałam po tygodniu to Pani zadzwoniła łaskawie :roll: dodatkowo musiałam wtedy zrezygnować ze żwirku bo go nie było. Teraz też czekam między innymi na żwirek i się doczekać nie mogę... Powinni na stronie wprowadzić opcję dostępności produktu bo tak to tylko ludzi w błąd wprowadzają. Albo wycofywać chwilowo z ofert rzeczy, których nie ma. Minął ponad tydzień od mojej ostatniej rozmowy z Panią z krakvetu i czas oczekiwania który miał wg niej wynosić tydzień znów się wydłużył i oczywiście nikt mnie o niczym nie informuje. Maja owszem szeroki asortyment ale co z tego jak połowy rzeczy nie ma na stanie :? Wiecie ja jestem cierpliwa i mogę poczekać ale wszystko ma swoje granice :roll:
biedronka87

13 marca 2012, 12:00

asiryś pisze:Mi marzy się taki drapak do sufitu i takie schodki przy ścianie prowadzące do długich półek ( tak ok 50 cm pod sufitem) z różnymi legowiskami, budkami...
To sie rozmarzyłam :roll:
Cos w tym stylu
Obrazek

super to jest :mrgreen:

a koty cudne,jako maluchy dziwne były :P wypiękniały starsznie jak podrosły,zresztą moja kocia paskuda była wypiękniała jak nabrała cech rasy hehe

a mnie się marzy taki :mrgreen:
Obrazek
Hedwa

13 marca 2012, 12:12

biedronka87 to jest właśnie kociak czarny dymny! :D czyli taki jakiego obecnie szukam :D Ta koteczka z Twojego zdjęcia jest z Ricusiowa tam też zaglądałam :D
asiryś

13 marca 2012, 12:38

A co powiecie na tego? :lol: Lubię takich brzydali 8)
Obrazek
biedronka87

13 marca 2012, 12:57

haha paskuda :mrgreen:
Hedwa

13 marca 2012, 12:59

A tam paskuda jest piękny w tej swojej brzydocie! :D
Hedwa

13 marca 2012, 16:20

No! musiałam się tu napsioczyć na Krakvet żeby do mnie zadzwonili :lol: Jednej z trzech rzeczy które zamówiłam i tak nie mają ale postanowiłam, że z niej rezygnuję bo nie chcę czekać kolejnych kilku tygodni. Najważniejsze, że jest żwirek uff! :D
zoltazaba

13 marca 2012, 17:33

Ja też jak ostatnio namarudziłam na forum na przedłużające się czekanie na zamówienie, miałam od razu telefon.
Ale ostatnio kupujemy pakiety karmy w zooplusie(wychodzi taniej). A co do żwirku to razem ze znajomymi zamówiliśmy pelet. Zobaczę czy z naszymi kiciami się to sprawdzi i dam Wam znać. Na razie kiciom dopiero co wrzuciłam sporo żwirku(cat's best kupiony w krakvecie) więc próba peletowa nie będzie zbyt szybko.
Awatar użytkownika
dobbinka

13 marca 2012, 17:40

zoltazaba pisze:Ja też jak ostatnio namarudziłam na forum na przedłużające się czekanie na zamówienie, miałam od razu telefon.
Ale ostatnio kupujemy pakiety karmy w zooplusie(wychodzi taniej). A co do żwirku to razem ze znajomymi zamówiliśmy pelet. Zobaczę czy z naszymi kiciami się to sprawdzi i dam Wam znać. Na razie kiciom dopiero co wrzuciłam sporo żwirku(cat's best kupiony w krakvecie) więc próba peletowa nie będzie zbyt szybko.
Wpadłam, przeczytałam "paletę" i sobie wyobraziłam paletę worów ze żwirem :roll: w pokoju przykrytych obrusikiem dla niepoznaki :mrgreen:
zoltazaba

13 marca 2012, 17:43

Dobry pomysł :D ale to tylko spory worek ściśle upakowanego żwirku.
asiryś

13 marca 2012, 19:37

dobbinka pisze: Wpadłam, przeczytałam "paletę" i sobie wyobraziłam paletę worów ze żwirem :roll: w pokoju przykrytych obrusikiem dla niepoznaki :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Dokładnie tak samo pomyślałam :mrgreen:
ODPOWIEDZ
  • Informacje