Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
-
Tak Kasiu. Kociak cudowny. Od razu sie można w nim zakochać. mały Diabełek Tasmański. I myślę że skoro teraz ma ADHD to tak zostanie. I pewnie będzie niesamowitym miziakiem
- Furia i Afera
Kasia wygląda na to, ze sprawa jest przesądzona - mały będzie kotem z pozytywnym ADHD
- Furia i Afera
Jejku jaki ten Hansik był maluśki - eh wzruszyłam się!
ech dziewczyny nie uwierzycie! Jestem pełna mieszanych uczuć... Prawdopodobnie nasz kocurek to kotka... Pani mi dziś napisała maila z tą wiadomością ale nie ma jeszcze 100% pewności. Pisała, że pierwszy raz od wielu lat prowadzenia hodowli zdarzyło jej się coś takiego... Mi się marzył kocur bo one są jakieś takie bardziej miziaste i spokojne no i przede wszystkim większe a chciałam mieć dużego kota. Nie chciałam kotki bo obawiam się trochę o reakcje naszej Manci. Lolę przyjęła dość dobrze ale wcześniej była u nas kotka, z którą zupełnie się nie dogadywała: biły się, syczały na siebie i tak przez kilka lat dopóki ta druga nie odeszła . Nie wiem co teraz robić... kurde ostatnio same przykre rzeczy mnie spotykają...
Nie martw się na wyrost. Jeżeli to będzie kotka, to oznacza, że "twój" kocurek jeszcze na Ciebie gdzieś czeka. Masz rację co do dokacania, bo z moich doświadczeń (liczna gromada stopniowo powiększana), wynika, że banda lepiej przyjmuje chłopaka niż dziewczynę. Nasza Cikcia, dopiero teraz, po prawie dwóch latach przestała być ustawiana przez resztę. Dużo nas to zaangażowania kosztowało, ratowania z depresji itp, itd, ale się udało.
Rozumiem twoją niecierpliwość i trzymam kciuki za CHŁOPAKA.
Rozumiem twoją niecierpliwość i trzymam kciuki za CHŁOPAKA.
najgorsze jest to, że ja już się nastawiłam na nowego kociaka: tyle przeżyć, tyle emocji, szczęścia... a teraz czuję, że wyjdzie z tego wielkie g... Grażynko dziękuję za ciepłe słowa ale coś mi mówi, że to jednak babka jest . Marzył mi się kocurek i to bardzo! No właśnie to dokocenie najbardziej mnie martwi bo boję się, że kotka byłaby tłamszona i terroryzowana przez moje dziewczyny Nie no nie mogę mieć kotki... Wg mnie kolejna kotka to zbyt duże ryzyko. Płakać mi się chce normalnie... Tymczasem czekam na rozwój sytuacji...
Ech Pani mi napisała, że aż jej się nie chce wierzyć w taką pomyłkę... Jutro będzie u niej wetka więc będzie 100% pewności ale mam nadzieję, że jej się przywidziało. Na pocieszenie mi powiedziała, że na dniach ma mieć jeszcze jeden miot w którym mogą być czarne dymne kocurki. Trzymajcie kciuki za La Rocha jako kocurka! Tyle mnie to wszystko nerwów kosztuje i tak mi głowa buzuje od kłębiących się w niej myśli że nie może się okazać, że to baba no !
- Furia i Afera
Kasia spokojnie!
Oczywiście trzymać kciuki bardzo mocno będziemy!!!
Jak ma być Twój to będzie, jak nie to znaczy, ze inna istotka jest Tobie pisana
Oczywiście trzymać kciuki bardzo mocno będziemy!!!
Jak ma być Twój to będzie, jak nie to znaczy, ze inna istotka jest Tobie pisana
Wiecie ja już biorę różne opcje pod uwagę i zawsze tak na zapas rozmyślam... No cóż taka moja natura. Jakby nie było to chciałabym zostać przy tej hodowli jeśli trzeba będzie czekać na kociaka. Nie chcę jakoś za innymi się rozglądać bo na prawdę fantastycznie mi się gada z tą hodowczynią. Większej kociary jak ona to chyba w życiu nie spotkałam. Równa babka z niej . Teraz właśnie tak sobie wydumałam, że gdyby jednak La Roche okazał się być kotką (oby nie), a w tym miocie który ma być nie byłoby dymnego kocurka to Pani ma w planie jeszcze jeden miot po ogromnym 10kilowym rocznym kocurze i 7kilowej kotce i jeśli teraz nie wypali to chyba poczekam na kociaka po tej parze bo marzy mi się taki gigant! Co prawda po nich kocurki przewidziane są w kolorze niebieskim lub kremowym no ale cóż chyba nigdy nie jest tak jakby się do końca chciało. Niebieściaki też mi się podobają to tak na marginesie
-
Kasia to czekaj cierpliwie na wieści. Zobaczysz wszystko ułoży się po Twojej myśli. Będziesz miała najwspanialszego kocurka pod słońcem Prócz Bazyla oczywiście
- Furia i Afera
Wy tylko o tych kocurkach a dla mnie i tak Lola ma najwspanialszy nosek, a Mancia to prześliczna starsza dama (w typie moich dziewczyn) co ma urodę i wygląd nastolatki
-
- Informacje
-