Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Esme Jack Daniels to już prawie dorosły kocurek a ja chciałam dzeciucha z tego względu, że wydaje mi się, że łatwiej będzie z adaptacją. No i uwielbiam patrzeć jak takie kocie rośnie, dojrzewa a on ma to już wszystko prawie za sobą Zobaczymy co przyniesie jutro...
Asiu moje dziewczyny są cudowne ale muszę wprowadzić do domu równowagę żeby były 3 baby i 3 facetów
Asiu moje dziewczyny są cudowne ale muszę wprowadzić do domu równowagę żeby były 3 baby i 3 facetów
- Furia i Afera
Też prawda! U nas jest 3+1, ale taka "nierównowaga" jest dla mnie idealnaHedwa pisze:Asiu moje dziewczyny są cudowne ale muszę wprowadzić do domu równowagę żeby były 3 baby i 3 facetów
Miałam na myśli 2 baby 2 facetów o te kocie mi chodziło a pomyślałam o swoich 3 kotach i zamieszałam bo jak zsumuję wszystkich to będą 3 baby i 4 facetów po tym jak dołączy do nas kocurek No i tak jak pisałam martwię się o dokocenie kolejną kotką i jak już decyduję się na rodowodowego MCO, który mnie trochę będzie kosztował to chciałabym żeby to był dorodny przedstawiciel tej rasy a wiadomo że kocurki są większe
No i jest tak jak przypuszczałam, że będzie La Roche to koteczka No nic... Napisałam do Pani maila z dwoma propozycjami i zobaczymy co będzie... Wszystko wskazuje na to, że na naszego kocurka jeszcze trochę poczekamy... Szkoda ale cóż widocznie tak miało być. Nie chce już szukać innych hodowli zostanę przy tej i poczekam na swoje szczęście...
- Furia i Afera
Kasia, żadne fatum!
Pomyśl sobie, że co nagle to po diable
Pomyśl sobie, że co nagle to po diable
Asia no może i masz racje Wiecie co ja sobie tak wczoraj myślałam, że może to znak żebyśmy jednak wzięli Jacka Danielsa??
Pani mi o nim wcześniej opowiadała ale ja się uparłam tak przy tym małym bo się bałam dokocenia starszym a może nie byłoby tak źle? Wczoraj rozmawiałam z Panią przez tel i mi mówiła, że Jack miał iść gdzieś do hodowli ale dostał przepukliny, którą miał operowaną i tak został u niej. Mówiła, że jest piękny, że jest synem Inter Championa wielkiego kocura, że jest zabawny i wielki pieszczoch z niego. Jutro jedziemy do niej do hodowli, żeby coś wydumać i coś mi się widzi dziewczyny, że jak go zobaczę to skubaniec skradnie moje serce ...
Pani mi o nim wcześniej opowiadała ale ja się uparłam tak przy tym małym bo się bałam dokocenia starszym a może nie byłoby tak źle? Wczoraj rozmawiałam z Panią przez tel i mi mówiła, że Jack miał iść gdzieś do hodowli ale dostał przepukliny, którą miał operowaną i tak został u niej. Mówiła, że jest piękny, że jest synem Inter Championa wielkiego kocura, że jest zabawny i wielki pieszczoch z niego. Jutro jedziemy do niej do hodowli, żeby coś wydumać i coś mi się widzi dziewczyny, że jak go zobaczę to skubaniec skradnie moje serce ...
Kasiu, wiesz co? Masz rację. To, że La Roche okazał się dziewczynką to znak, że może powinnaś wziąć Danielsa? On jest naprawdę piękny .
Ale jak mówi Asia - co nagle to po diable. Chociaz doskonale Cie rozumiem. Ja, jak szukałam Rysi, byłam tak niecierpliwa, że chciałam ją na już. Mój wybór był bardzo szybki I nie żałuję
Ale jak mówi Asia - co nagle to po diable. Chociaz doskonale Cie rozumiem. Ja, jak szukałam Rysi, byłam tak niecierpliwa, że chciałam ją na już. Mój wybór był bardzo szybki I nie żałuję
W sumie to nie tak nagle bo ja marzyłam o takim kocie już baaaardzo długo i tak się złożyło, że doszłam do wniosku, że najwyższy czas to marzenie spełnić no i tak zaczęłam dzwonić do hodowli... No i też kociak nie miał być od zaraz tylko trzeba było na niego poczekać 2 miesiące więc tak nagle to to nie było Dziewczyny to musi być znak bo patrzcie okazało się, że La Roche to babka a los tak chciał, że Pani ma w hodowli dymnego Jacka no więc to nie może być przypadek Jeszcze jak się dowiedziałam, że biedak jest po operacji to mi się dodatkowo litość włączyła Asiu podobno to zdjęcie Jacka na stronie hodowli nie oddaje w pełni jego urody do tego to starsze zdjęcie Zobaczymy co będzie jutro jak pojedziemy ale ja wiem co będzie tylko zobaczymy czy będzie tak jak myślę
-
- Informacje
-