Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Asia no właśnie podejrzewam, że on z nami zamieszka moje serce mi tak podpowiada On jest piękny i po oczach widać, że kochany a to są tylko zdjęcia więc jak go jutro zobaczę to pewnie popłynę... Ja bym go wzięła od kopa wcześniej tylko też chciałam mieć czas żeby odłożyć pieniądze bo nie mamy teraz ostatecznej kwoty... ale połowa sumy jako zaliczka jest już wpłacona więc może jakoś wykombinujemy tą drugą połowę. Zobaczymy co powie Pani Ania myślę, że się z nią jakoś dogadamy bo to równa babka Zastanawiam się tylko czy on po tej operacji nie wymaga jakiegoś specjalnego traktowania ale chyba nie bo w końcu ludziom też się operuje przepuklinę nawet moje dziecko miało operację i nic się nie dzieje
A no dowiem się dowiem wszystkiego ale myślę, że gdyby wymagał jakiegoś specjalnego traktowania to by mi o tym powiedziała zwłaszcza, że tak jak piszesz nie zataiła tego przede mną . A co do ceny to słaby ze mnie negocjator i pewnie jak już go zobaczę to będę w stanie za niego dać każdą cenę Coś się wymyśli Pani Ania w wiadomości w, której mnie informowała o tym, że La Roche to kobitka napisała, że strasznie chciałaby nas poznać i żebyśmy do niej przyjechali na kawę no i pokaże mi Jacka Danielsa i coś wymyślimy Także myślę, że będzie dobrze Dam znać jutro po wizycie w hodowli co wykombinowaliśmy
- Furia i Afera
Kasia kurde jaki przystojny jest jack - palce lizać
- Furia i Afera
Aśka powtórzę się: RYSIO JEST BEZKONKURENCYJNY i jest to pierwsza miłość moja oraz moich dziewczyn!!!
Oczywiście !
Kazdy kot jest jedyny w swoim rodzaju, najpiękniejszy i najwspanialszy!
Jesteście kochane, Dziewczyny!
A moja słabośc do Rysia wynika w duzej mierze z walki o jego zycie po kastracji... Justyna też ma słabość do Hansa, Kasia do Bazyla. O dziwo te ciapy i słabeusze to kocury...
Kazdy kot jest jedyny w swoim rodzaju, najpiękniejszy i najwspanialszy!
Jesteście kochane, Dziewczyny!
A moja słabośc do Rysia wynika w duzej mierze z walki o jego zycie po kastracji... Justyna też ma słabość do Hansa, Kasia do Bazyla. O dziwo te ciapy i słabeusze to kocury...
-
- Informacje
-