Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Kasiu, niesamowity jest i to spojrzenie . Brak mi słów, zresztą już wszystkie ochy i achy zostały wypowiedziane. Musisz być bardzo szczęśliwa, no bo jak inaczej. Myslę, że wszystko, co złe już za Wami (operacja, wypadek), a teraz bedzie tylko lepiej. Tego Wam życzę i pozostałym kociakom również. No i strasznie zazdroszczę, ale to taka pozytywna zazdrość
On ma spojrzenie takie dzikie po matce Na zdjęciu nie widać ale jak ją widziałam na żywo to ma takie spojrzenie, że strach się bać
Mama Jacka - Luna
Esme oby było tak jak piszesz i mam nadzieję, że nic złego już nas nie spotka... W sobotę czeka nas jeszcze wizyta u weta w sprawie tych wypukłości na brzuszku które mu wymacałam i jak się okaże, że to nic to wtedy odetchnę .
Mama Jacka - Luna
Esme oby było tak jak piszesz i mam nadzieję, że nic złego już nas nie spotka... W sobotę czeka nas jeszcze wizyta u weta w sprawie tych wypukłości na brzuszku które mu wymacałam i jak się okaże, że to nic to wtedy odetchnę .
- Furia i Afera
Kasia to szczerze mówiąc Jack jest ładniejszy od swojej mamusi
- Furia i Afera
jakie fajne zdjęcie!
Sierść Loli wygląda jakby była mieszanką kolorystyczna Bazyla i Jacka
Sierść Loli wygląda jakby była mieszanką kolorystyczna Bazyla i Jacka
- Furia i Afera
Ślicznie to wygląda!
Teraz to masz taki cały komplet
Teraz to masz taki cały komplet
Chciałam jeszcze Mancię z nimi uchwycić ale ją muszę karmić w innym pokoju bo dostaje inną karmę i te skubańce wszystkie trzy nie dają jej spokojnie zjeść bo wtykają jej nosy do miski zresztą ona nie pozostaje im dłużna bo też im wyjada tyle, że ona nie może jeść ich karmy bo jej to na nerki szkodzi i już raz takie wyjadanie skończyło się dla niej kroplówkami...
Jutro jedziemy z Jackim do weta sprawdzić ten brzuszek mam nadzieję, że to pozostałość po operacji i oby tak było! Boję się strasznie...
Jutro jedziemy z Jackim do weta sprawdzić ten brzuszek mam nadzieję, że to pozostałość po operacji i oby tak było! Boję się strasznie...
no ptaki to się zgodzę ale ssaka ciężko się doszukać przynajmniej mi żaden do głowy nie przychodzi Niby psy występują w różnych umaszczeniach ale to też nie to co koty np. nie widziałam jeszcze psa z tyloma kolorami na sierści co ma moja Lolka albo chociażby ta kotka, którą teraz znalazła Justyna i do tego koty mają jeszcze pręgi a psy nie
- Furia i Afera
"Ale jestem dorodny i wielgachny!"
Jack to jak kameleon jest, bo na tych fotkach to taki jaśniuteńki wyszedł
Jack to jak kameleon jest, bo na tych fotkach to taki jaśniuteńki wyszedł
-
- Informacje
-