Jak zobaczyłam zdjęcia Loli to normalnie wymiękłam.
Lolciu kochana jesteś cudowna. Taka dama i jak z gracją siedzisz
1000 buziaków od Cioteczki...
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Asiu dziękuję! każdy z nich ma w sobie coś fajnego i tym sposobem tworzą piękną całość Ja mam słabość do Twojego Rysia mizianki i buziaki dla Twoich koteczków! A Rysia proszę extra wycmokać w piękny nosek !
Monika Lolcia to taka nasza modeleczka Co prawda z takimi krzywymi łapeczkami na wybieg się nie nadaje ale jako fotomodelka sprawdza się idealnie 1000 mruczanek dla Cioteczki!
Monika Lolcia to taka nasza modeleczka Co prawda z takimi krzywymi łapeczkami na wybieg się nie nadaje ale jako fotomodelka sprawdza się idealnie 1000 mruczanek dla Cioteczki!
Justyna dzięki! A z tymi zdjęciami to jest tak, że z tysiąca tych które zrobię tylko kilka jest przyzwoitych i dziś się już wkurzałam, że nie potrafię zrobić dobrej fotki Najciężej jest zrobić zdjęcie Jackowi on nawet jak siedzi nieruchomo to wychodzi jakby taki zamazany na zdjęciu ale dziś dostałam instrukcję jak ustawić aparat żeby było łatwiej więc przy następnej okazji wypróbuje Najłatwiej jest fotografować Lolę bo ona dosłownie pozuje do zdjęć! Bazyl plasuje się gdzieś tak po środku jeśli chodzi o pozowanie i fotogeniczność a Mancia to już w ogóle ewenement bo ma uczulenie na aparat
Hej! Przygotujcie się na uderzeniową dawkę zdjęć bo mam ich strasznie dużo a nie mogłam się zdecydować, które wybrać
i uwaga uwaga! Udało mi się zrobić kilka fotek Manciuni!
No to startujemy!
O matko uff!!! Się nawklejałam aż się zmęczyłam
i uwaga uwaga! Udało mi się zrobić kilka fotek Manciuni!
No to startujemy!
O matko uff!!! Się nawklejałam aż się zmęczyłam
No cieszę się, że się zdjęcia podobają i żmudne wklejanie nie poszło na marne Bazyl na tych fotkach z wytrzeszczem nasłuchuje . Zawsze jak sąsiad z góry chodzi po mieszkaniu to Bazyl zadziera głowę, wgapia się w sufit i robi wielkie oczy
Diabeł to prawdziwy diabeł i wyglądem śpiącego aniołka się nie zakamufluje! Notorycznie tłucze mi talerze, kubki, miski... bo wskakuje na blat w kuchni a że robi to jak ciapa i zawsze mu nogi gdzieś w tyle zostaną to przy okazji spadania zawsze pociągnie za sobą któreś z zostawionych naczyń Do tego nie da mi nawet do lodówki zajrzeć! Otwarta lodówka = kot wskakujący do środka Młode to jeszcze i głupie ale poddaję go procesowi resocjalizacji więc miejmy nadzieję, że wyrośnie na porządnego kota Za chwilę czeka go wizyta kontrolna u weta to będzie miał nauczkę
Diabeł to prawdziwy diabeł i wyglądem śpiącego aniołka się nie zakamufluje! Notorycznie tłucze mi talerze, kubki, miski... bo wskakuje na blat w kuchni a że robi to jak ciapa i zawsze mu nogi gdzieś w tyle zostaną to przy okazji spadania zawsze pociągnie za sobą któreś z zostawionych naczyń Do tego nie da mi nawet do lodówki zajrzeć! Otwarta lodówka = kot wskakujący do środka Młode to jeszcze i głupie ale poddaję go procesowi resocjalizacji więc miejmy nadzieję, że wyrośnie na porządnego kota Za chwilę czeka go wizyta kontrolna u weta to będzie miał nauczkę
W ogóle to próbuję ostatnimi czasy udoskonalić swoją marną technikę fotografii ale z cyfrówką cudów nie ma Ostatnio strasznie się zajawiłam na robienie zdjęć kotom i po cichu marzy mi się lustrzanka póki co na marzeniach muszę poprzestać bo mamy masę innych wydatków w planie m.in. kupno nowego samochodu bez, którego już wariuję!
Poszłam dziś zrobic rozeznanie w terenie a mianowicie odwiedzić nowo otwartą lecznicę na naszym osiedlu. Przychodnia działa dopiero miesiąc więc to dopiero początki. Zaszłam, pogadałam, personel bardzo przyjemny Weta nie szukam bo pozostaję wierna krakvetowi tym nie mniej mają tam sklep zoologiczny i to on głównie mnie skusił bo nigdzie w pobliżu domu nie miałam takiego solidnego. No i dzięki temu zaopatrzyłam się w pastę odkłaczającą no i chyba w zasadzie tylko po to będę tam chodzić bo karmy są drogie. Dobrze, że to otworzyli bo w razie nagłego wypadku będzie blisko choć mam nadzieję takich wypadków nie będzie no i plusem jest też to, że mają wizyty domowe
-
Kasia zdjęcia cudowne. Lola to mnie zauroczyła. I Bazyla uwielbiam na tym turkusowym posłaniu. Słodziak. Mancia też bardzo ładnie wyszła z tą swoją naburmuszoną minką a i Jakuś też pięknieje w oczach.
Specjalnie dla fanów mojej żebraczki
http://www.youtube.com/watch?v=XBXC9sz9 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=hiatKBwL ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=XBXC9sz9 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=hiatKBwL ... e=youtu.be
-
Kaśka te filmiki to coś dla mnie . Uwielbiam tą kocią dziewczynę. Jest cudowna
-
- Informacje
-