Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

MonikaMroz

23 kwietnia 2012, 11:34

Jak zobaczyłam zdjęcia Loli to normalnie wymiękłam.
Lolciu kochana jesteś cudowna. Taka dama i jak z gracją siedzisz :)
1000 buziaków od Cioteczki...
Hedwa

23 kwietnia 2012, 12:00

Asiu dziękuję! :oops: każdy z nich ma w sobie coś fajnego i tym sposobem tworzą piękną całość :) Ja mam słabość do Twojego Rysia :oops: mizianki i buziaki dla Twoich koteczków! A Rysia proszę extra wycmokać w piękny nosek :)!

Monika Lolcia to taka nasza modeleczka :) Co prawda z takimi krzywymi łapeczkami na wybieg się nie nadaje ale jako fotomodelka sprawdza się idealnie :D 1000 mruczanek dla Cioteczki!
zoltazaba

23 kwietnia 2012, 15:41

Rzeczywiscie piękne koty.
Ale też niezłe oko do zdjęć :D
Hedwa

23 kwietnia 2012, 16:05

Justyna dzięki! A z tymi zdjęciami to jest tak, że z tysiąca tych które zrobię tylko kilka jest przyzwoitych :D i dziś się już wkurzałam, że nie potrafię zrobić dobrej fotki :lol: Najciężej jest zrobić zdjęcie Jackowi :shock: on nawet jak siedzi nieruchomo to wychodzi jakby taki zamazany na zdjęciu ale dziś dostałam instrukcję jak ustawić aparat żeby było łatwiej więc przy następnej okazji wypróbuje :D Najłatwiej jest fotografować Lolę bo ona dosłownie pozuje do zdjęć! Bazyl plasuje się gdzieś tak po środku jeśli chodzi o pozowanie i fotogeniczność a Mancia to już w ogóle ewenement bo ma uczulenie na aparat :lol:
asiryś

23 kwietnia 2012, 16:48

Hedwa pisze: Monika Lolcia to taka nasza modeleczka :) Co prawda z takimi krzywymi łapeczkami na wybieg się nie nadaje ale jako fotomodelka sprawdza się idealnie :D
E tam ! Prawie wszystkie modelki mają krzywe nogi :mrgreen:

Dziękuję za całuski dla Rysia :D
Hedwa

25 kwietnia 2012, 10:52

Hej! Przygotujcie się na uderzeniową dawkę zdjęć bo mam ich strasznie dużo a nie mogłam się zdecydować, które wybrać :lol:
i uwaga uwaga! Udało mi się zrobić kilka fotek Manciuni!
No to startujemy! :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
O matko uff!!! Się nawklejałam aż się zmęczyłam :lol:
asiryś

25 kwietnia 2012, 17:01

Kasiu, bajeczne obrazki !
Warto było sie nawklejać :wink:
Bazylek wytrzeszczył oczka :lol: Mancia urokliwa, o Lolci nawet nie wspomnę! Diabeł cudny - jak śpi wygląda raczej jak aniołek :wink:
Hedwa

25 kwietnia 2012, 18:19

No cieszę się, że się zdjęcia podobają i żmudne wklejanie nie poszło na marne :D Bazyl na tych fotkach z wytrzeszczem nasłuchuje :). Zawsze jak sąsiad z góry chodzi po mieszkaniu to Bazyl zadziera głowę, wgapia się w sufit i robi wielkie oczy :lol:
Diabeł to prawdziwy diabeł i wyglądem śpiącego aniołka się nie zakamufluje! Notorycznie tłucze mi talerze, kubki, miski... bo wskakuje na blat w kuchni a że robi to jak ciapa i zawsze mu nogi gdzieś w tyle zostaną to przy okazji spadania zawsze pociągnie za sobą któreś z zostawionych naczyń :evil: Do tego nie da mi nawet do lodówki zajrzeć! Otwarta lodówka = kot wskakujący do środka :evil: Młode to jeszcze i głupie ale poddaję go procesowi resocjalizacji więc miejmy nadzieję, że wyrośnie na porządnego kota :lol: Za chwilę czeka go wizyta kontrolna u weta to będzie miał nauczkę :lol:
Awatar użytkownika
dobbinka

25 kwietnia 2012, 20:51

Zdjęcia wszystkie super (że tak bardzo po polsku wtrącę) a najbardziej powaliła mnie Czarcia Łapa!
Hedwa

25 kwietnia 2012, 21:23

:)
W ogóle to próbuję ostatnimi czasy udoskonalić swoją marną technikę fotografii ale z cyfrówką cudów nie ma :D Ostatnio strasznie się zajawiłam na robienie zdjęć kotom i po cichu marzy mi się lustrzanka :roll: póki co na marzeniach muszę poprzestać bo mamy masę innych wydatków w planie m.in. kupno nowego samochodu bez, którego już wariuję!
Hedwa

26 kwietnia 2012, 17:48

Poszłam dziś zrobic rozeznanie w terenie :D a mianowicie odwiedzić nowo otwartą lecznicę na naszym osiedlu. Przychodnia działa dopiero miesiąc więc to dopiero początki. Zaszłam, pogadałam, personel bardzo przyjemny :roll: Weta nie szukam bo pozostaję wierna krakvetowi tym nie mniej mają tam sklep zoologiczny i to on głównie mnie skusił bo nigdzie w pobliżu domu nie miałam takiego solidnego. No i dzięki temu zaopatrzyłam się w pastę odkłaczającą :mrgreen: no i chyba w zasadzie tylko po to będę tam chodzić bo karmy są drogie. Dobrze, że to otworzyli bo w razie nagłego wypadku będzie blisko choć mam nadzieję takich wypadków nie będzie no i plusem jest też to, że mają wizyty domowe :)
MonikaMroz

26 kwietnia 2012, 20:03

Kasia zdjęcia cudowne. Lola to mnie zauroczyła. I Bazyla uwielbiam na tym turkusowym posłaniu. Słodziak. Mancia też bardzo ładnie wyszła z tą swoją naburmuszoną minką a i Jakuś też pięknieje w oczach.
asiryś

26 kwietnia 2012, 20:24

Kasia ma fajna kociarnię :wink: Do wyboru, do koloru :D
MonikaMroz

27 kwietnia 2012, 17:31

Kaśka te filmiki to coś dla mnie :). Uwielbiam tą kocią dziewczynę. Jest cudowna :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje