Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

asiryś

22 maja 2012, 20:29

Kasiu, bardzo się cieszę! :D

No to chyba pora na nowe fotki... :wink:
asiryś

22 maja 2012, 20:31

Częś Asiu, miło Cie widzieć :D
Ty pracusiu jeden! Oj, cos podejrzewam,że jesteś perfekcjonistką!
Awatar użytkownika
Furia i Afera

22 maja 2012, 20:35

Cześć Kochana moja!
Ciebie również miło widzieć :)
Pracuję, pracuję i pracuje mi się bardzo dobrze!!! To jest to czego szukałam, ale wychodzę z domu po 7 i wracam po 17, więc każdą wolną chwilę poświęcam dziewczynom, żeby im jakoś wynagrodzić, że mnie w domu nie ma. Jak się do tego dada fitness 2 razy w w dni powszednie i 1-2 raza w weekend to człowiek zaczyna żałować, że tydzień nie trwa przynajmniej 8 dni po 36h na dobę ;)
Czy perfekcjonistką? Może trochę, ale na pewno lubię robić wszystko systematycznie i nie znoszę odkładać roboty na następny dzień :)
Hedwa

22 maja 2012, 20:38

Asiu Furiowo Aferkowa nie przepraszaj ja wszystko rozumiem! Nowa praca więc trzeba wpaść w nowy rytm ;)
Dziewczyny ja się też cieszę bardzo ale to bardzo!!!
Asiu Rysiowa postaram się jutro porobić sierściuchom nowe fotki :roll:
asiryś

22 maja 2012, 20:39

Asiu, jestem pełna podziwu! Ja zawsze odkładam wszystko na ostatnią chwilę, a potem mnóstwo stersu :roll:
No ale ja nie jestem Asią Furiowo-Aferową :? . Niestety
Awatar użytkownika
Furia i Afera

22 maja 2012, 20:42

Asiu, ale ten typ tak ma (chodzi mi o Ciebie) mam takiego typa w domu i wiem, że Wy w tym wszystkim jesteście pełni wdzięku i uroku :)
asiryś

22 maja 2012, 20:45

Asiu,w takim razie pozdrawiam Twoją Połówkę :D
I przy okazji przekaż mu ode mnie ( to taka moja mała złośliwość :oops: ) : Cała Polska w cieniu Śląska ! :mrgreen:
CobraWro

23 maja 2012, 01:34

podoba mi się tekst Asiryś ;)... tylko tego właściwego Śląska a nie tego dolnego :P

Asiu - rozumiem o czym mówisz z tym zabieganiem, ale takie są niestety realia dzisiejszego świata... no a sądzę, że dziewczyny Ci to wynagradzają nie odstępując na krok jak jesteś w domu ;)
Awatar użytkownika
Furia i Afera

23 maja 2012, 05:30

asiryś pisze:Asiu,w takim razie pozdrawiam Twoją Połówkę :D
I przy okazji przekaż mu ode mnie ( to taka moja mała złośliwość :oops: ) : Cała Polska w cieniu Śląska ! :mrgreen:
Moja Połówka również serdecznie Cię pozdrawia i przyznaje, że pełen szacuneczek dla Śląska ma :)
CobraWro pisze:Asiu - rozumiem o czym mówisz z tym zabieganiem, ale takie są niestety realia dzisiejszego świata... no a sądzę, że dziewczyny Ci to wynagradzają nie odstępując na krok jak jesteś w domu ;)
Michałku nie narzekam, brakowało mi tego wiru dnia codziennego :) a dziewczyny jak zwykle są rozkoszne i słodkie, szczególnie kiedy pchają się razem na moje kolana :D

PS. Wszystkim życzę baaaaaaaaaaaaardzo miłego i udanego dnia - buźka!
Hedwa

23 maja 2012, 11:08

Kurde nie ma siły żebym teraz porobiła zdjęcia kotom :? Rafał mi cały czas włazi w obiektyw, koty co chwilę uciekają, wszędzie w koło tona zabawek masakra! Jak położę wieczorem Rafała spać to wtedy spróbuję coś porobić ;). Póki co udało mi się zrobić 2 marne zdjęcia Jackowi.
ObrazekObrazek

i filmik z bawiącymi się chłopakami http://www.youtube.com/watch?v=EozRTmwx ... e=youtu.be

No i na pocieszenie kilka fotek z niedzielnego spaceru :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
biedronka87

23 maja 2012, 18:16

Kurcze ale fajny widok bawiacych się kotów,moje się ze sobą nie bawią nawet :?

ale wiecie co
znalazłam takie cudo
Obrazek
:mrgreen:

chociaż wolałabym jaśniejszego,ale to już chyba graniczy z cudem
Hedwa

23 maja 2012, 18:34

Ja też lubię widok bawiących się kotów chociaż mniej go lubię o 5 rano :roll: :lol: W takich chwilach mogłabym Ci zazdrościć niebawiących się kotów :lol: co więcej zazdroszczę! :lol:

Na zdjęciu faktycznie cudo :) a jakie ma oczyska :lol: Kolor to taki trochę w dym wpadający :roll:
asiryś

23 maja 2012, 19:02

Hedwa pisze:Kurde nie ma siły żebym teraz porobiła zdjęcia kotom :? Rafał mi cały czas włazi w obiektyw, koty co chwilę uciekają, wszędzie w koło tona zabawek masakra! Jak położę wieczorem Rafała spać to wtedy spróbuję coś porobić ;). Póki co udało mi się zrobić 2 marne zdjęcia Jackowi.
Jakie marne! :evil: Śliczne!
A filmik prześwietny! Oglądając, uśmiechałam się do siebie.Ktoś, patrząc z boku, pomyślałby: nienormalna :roll:
Zaczepny ten Twój Diabełek :wink: . Bazylek jakby poważniejszy :) . Ma piekną budowę i piekny rysunek na sierści ( bawole oczy). Diabeł fajnie męczył smigło od helikoptera Rafałka.
Łabądki też piękne, ale kotom chyba nie dorównują...

Biedronko ! To cudo jest cudne! Widzę,że jesteś miłośniczką plaskatych :wink: 8)
Hedwa

23 maja 2012, 19:51

Asiu no Diabeł zaczepny choć bardziej dożarta i tak jest Lola. U niej taka zabawa często przeradza się w bójkę na poważnie i franca nie potrafi odpuścić :roll: Bazyl poważniejszy ale to z racji jego ciapowatości :lol: Taak zabawki Rafała wzbudzają ogromne zainteresowanie wszystkich naszych kotów nie tylko Diabła :D No mały już śpi więc mogę powalczyć z aparatem i może coś mi się uda wywalczyć w sensie jakieś fotki nowe na jutro :roll:
asiryś

23 maja 2012, 21:40

Czekam więc na zdjęcia niecierpliwie. Zawsze oglądanie ich jest dla mnie dużą przyjemnością!
Aha, zapomniałam, Jacki ma przewielkie uszyska! To bardzo pożadana cecha u MCO 8) . On jest przepiekny! Naprawdę!
A Lolcia to taka dziewczynka-psotnica-nerwówka? Zupełnie jak moja Rysiunia- ależ ona jest rześka! Okłada łapami Myszkę i Ryska regularnie. A jej warczenie jest jak najpiekniejsza muzyka - dźwięczne i cichutkie. Czasem specjalnie ją drażnię ( np dotykając jej brzuszka),zeby usłyszeć jej cudne "nerwy" :oops:
Ciesze się,że Bazylek nie ma już drgawek. Myslę,że nie było to nic poważnego - raczej sprawy dojrzewania i wzrostu. U mojego synka Ryska już dawno zniknęły bez śladu :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje