Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Mam dwa psy, z czego jedna nie wiem czy kota by tolerowała (ogólnie pilnowała zasobów, głównie mnie) a drugą kot wpędził w lęki. Zrzucał na nią różne rzeczy z wysokości i bała się wchodzić do pomieszczeń gdzie był kot. Boję się że by się jej pogorszyło bo lubi znajdywać nowe obiekty strachu. Wiesz to jest pies który boi się księżyca.
a no to faktycznie nieciekawie tak myślałam, że może chodzić o psy. Masz rację skoro psina jest lękliwa to chyba nie warto jej stresować. W końcu najlepiej znasz swoje psy i wiesz jak mogą zareagować. Ja z kolei zawsze miałam psy w domu a teraz mieć ich nie mogę bo mój mąż ma alergię. Testowałam na nim nawet te psy które mają włos zamiast sierści i klops. Widocznie mój chłop ma uczulenie na naskórek a nie na sierść. Na początku strasznie ciężko było mi się z tym pogodzić a później ogarnęła mnie kociomania i jakoś się z tym pogodziłam. Wpadłam w nałóg i mam 4 koty w planach 5go i założenie hodowli Nawet dom pod koty będziemy budować . Seiti a gdzie mieszkasz może chcesz do mnie na głaski przyjechać ? a jak gdzieś daleko to może kiedyś w Twoich okolicach będzie wystawa kocia to będziesz miała okazję nas spotkać
-
Podobnie niedł,ugo taka wystawa we Wrocławiu.
Zgłoszenie na wystawę wysłane! Teraz czeka mnie kilka drobnych zakupów, wizyta z Jackiem przed wystawą u weta żeby mu wystawił zaświadczenie o dobrym stanie zdrowia, pudrowanie, kąpanie, suszenie (w czwartek przed wystawą) no i ten wielki dzień a właściwie 2 dni (6-7 października)! Ciekawa jestem jak to będzie i jak kociołek to zniesie. Jeśli będzie się bardzo stresował to na tym zakończy swoją karierę wystawową ale miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle
-
Kasia ja nie w temacie niestety
Gratuluję założenia Hodowli.
Jackie POWODZENIA na pierwszej wystawie
Gratuluję założenia Hodowli.
Jackie POWODZENIA na pierwszej wystawie
-
- Informacje
-