Jakoś się trzymamy choć jest ciężko i smutek jest ogromny. Ciężko w ogóle o tym pisać ale czułam, że powinnam
Wam przekazać jakąś wiadomość. To była ciężka decyzja i choć bolesna dla nas to chyba słuszna zwłaszcza, że to samo usłyszeliśmy w lecznicy. Nawet jeśli w jakiś cudowny sposób udałoby się postawić ją na nogi to byłoby to dosłownie na chwilę. Myślę, że nie zasługiwała na ból. Odeszła w naszej obecności drapana za uchem, miziana... U nas też deszczowy dzień... Teraz ma lepiej i nie cierpi.
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
-
Kasiu bardzo Wam współczuję bo wiem co to znaczy. Też się popłakałam bo jak tu nie płakać. I wiem, że to nie była łatwa decyzja ale tak jak powiedział Wam weterynarz, że do właściwa decyzja. Najważniejsze że Mancia nie cierpiała. Na zawsze pozostanie w naszych sercach i w pamięci . Miała dobry kochający domek i to się liczy. Trzymajcie się kochani
-
i nam również jest bardzo przykro...
Wstałam dziś rano nakarmić koty i w kuchni tańczyły 3... Strasznie dziwnie jest bez czwartego Mam nadzieję, że z każdym dniem ból po stracie Manci będzie się zmniejszał... Jak patrzę na swój baner na forum to serce mi pęka i jak ją widzę to zaczynam ryczeć
Ten banerek też mnie rozwala. Ilekroć na niego patrzę, łzy mi lecą. Jakie to smutne... Bardzo Ci współczuję.
Ale wiem,ze z kazdym dniem będzie Ci łatwiej!
A Mancia wróci juz niedlugo, tylko w innym kolorze futerka i innej płci .To bedzie dla Ciebie ukojenie i doskonała terapia.
Kasiu, uszy do góry!
Ale wiem,ze z kazdym dniem będzie Ci łatwiej!
A Mancia wróci juz niedlugo, tylko w innym kolorze futerka i innej płci .To bedzie dla Ciebie ukojenie i doskonała terapia.
Kasiu, uszy do góry!
Coś w tym jest. Mój kochany króliczek umarł 13 marca 2004r a w 2010r 13 marca urodziła się Neya, która ze mną została. Zmieniła moje życie.asiryś pisze: A Mancia wróci juz niedlugo, tylko w innym kolorze futerka i innej płci .To bedzie dla Ciebie ukojenie i doskonała terapia.
Mancia też wróci. Do tak wspaniałego domu z pewnością będzie chciała wrócić.
[***] Biedna Mania, ale przynajmniej już nie cierpi, bryka tam sobie z innymi kocimi aniołkami. Trzymaj się Kasiu cieplutko, dobrze, że masz kim wypełnić tą pustkę, chociaż bólu i tak nie da się uniknąć. Wszak to członek rodziny...
- Furia i Afera
Kasiu [*]
Po prostu nie wiem co napisać... przykro mi
Po prostu nie wiem co napisać... przykro mi
Jakoś się trzymam. Może jest troszkę lepiej. Jak nie ma mnie w domu jest w miarę ok a jak wracam to wszystko mi o niej przypomina i dopadają mnie smutki. Widziałam naszego Ralfika, wyściskałam go, wycałowałam... W nocy u Ani spał mi nad głową wtulony w moje włosy . Jest kochany. Mam nadzieję, że niebawem wniesie trochę radości do naszego domu.
Kasiu, to CUDO wniesie mnóstwo radości do Waszego domu!Hedwa pisze:Mam nadzieję, że niebawem wniesie trochę radości do naszego domu.
Jest niezwykły! A jego znaki rozpoznawcze to: wielkie uszy i wielki...brzuchol
Ralfiku, masz poważną misję do spełnienia: musisz pomóc Mamie-Kasi odzyskać radość
Kasiu, z kazdym dniem będzie coraz łatwiej!
Odbierzemy go około 17 listopada więc to już niedługo. Uszy faktycznie ma niezwykłe a brzuchole wszystkie kocięta Ani mają wielgachne Na zdjęciach w ogóle nie widać jego kufy jakoś tak ginie ale to chyba wina światła a ma poliki ma dość solidne, że już nie wspomnę o brodzie Ja jestem zakochana
Tu troszkę lepiej widać poliki
Tu troszkę lepiej widać poliki
Seiti przejrzałam drzewo genealogiczne i żaden nietoper na szczęście się tam nie wmieszał Wiecie on zupełnie inaczej wygląda na żywo. Może jak już będzie u nas nagram jakiś filmik i będzie lepiej widać Mi się nawet nie śnił taki kociak, po takich rodzicach. No może i się śnił ale nie myślałam, że ten sen się tak szybko ziści . Teraz jeszcze dodatkowo okazuje się, że jego mamusia jest siostrą tegorocznego World Winnera przepięknej kocicy
-
- Informacje
-