A ja będę miała pierwszy raz kanałowe za to przy porodzie też miałam bóle krzyżowe więc wiem co to znaczy białkówek oczu nie miałam przekrwionych tylko dzięki mężowi bo cały czas mi przypominał żebym nie zamykała oczu przy parciu Jednak chłop się czasem do czegoś przydaje
Cesarki bałam się jak ognia i modliłam się żeby nie wydarzyło się nic takiego co zmusi lekarzy do jej zrobienia
Dziewczynki idę spać bo HSB juz marudzi Dobranoc
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Przez chwilę się zastanawiałam czy nie pojechać po malucha dziś ale dam mu jeszcze czas do niedzieli jakoś się przemęczę choć kusi strasznie Jakbym pojechała dziś to utknęłabym na minimum weekend w domu bo przy takim cudzie nigdzie się wychodzić nie chce. Człowiek by tylko siedział, obserwował, przytulał, całował i przytulał, całował, obserwował...
ha ha a no musi, musi ja już jestem przygotowana na przybycie małego Zrobiłam mu kącik, kupiłam na początek oddzielną kuwetkę, żarełko też już czeka Tylko darmozjada nie ma jeszcze... Ale to już jutro!!! Pojadę do Ani na cały dzień więc tu dam znać po powrocie co i jak pewnie dopiero wieczorem
Seiti wierz mi, że szaleję to będzie najdłuższy dzień jaki kiedykolwiek miałam chyba Jutro między 10 a 11 będę już ściskać Kurczaka Strasznie długi był ten tydzień ale już prawie to już drugie takie emocjonujące chwile tu na forum związane z przybyciem nowego mieszkańca do naszego domu Aha ostatnio chyba z 10 razy macałam czy mały ma jajka i ma więc tym razem to na 100% facet nie baba!
-
- Informacje
-