Siatka na okno
Ja też jestem bardzo zainteresowana taką firmą w Krakowie , więc też bardzo proszę o wiadomość na priva jeśli ktoś coś wie
Z góry dziękuję!
Ula
Z góry dziękuję!
Ula
Siatka jest już w oknie - wygląda rewelacyjnie! Kolega bardzo się postarał . Fiodor jest przeszczęśliwy, cały czas siedzi na parapecie, wszystko go interesuje, a ja wreszcie mogę wietrzyć do woli . Koszt materiałów na okno 155x105 cm to niecałe 60 zł, więc nie tak dużo, bo aluminiowa wewnętrzna moskitiera to mniej więcej trzy razy tyle. Warto więc zrobić we własnym zakresie .
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, 19:53 przez ATA, łącznie zmieniany 2 razy.
ja muszę zrobić takie zabezpieczenie na balkon, wiem jak, ale nie bardzo wiem z jakich materiałów...mój mąż upiera się na zwykłą moskitiere umocowaną na ramie, ale obawiam się, że tiulowa moskitiera nie wytrzyma zbyt długo...podpowiedz, gdzie kupiłaś siatkę metalową
W Warszawie macie firmę, która się tym zajmuje, ale na zasadzie "zrób-to-sam" na pewno wyjdzie znacznie taniej. Kolega, który robił mi ramę kupował siatkę w takim zwyczajnym składzie budowlanym, gdzie jest wszystko do budowy domu. Moja jest ocynkowana i spawana, oczko 15x15mm.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2006, 14:39 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
ATKO! Twój kotek jest PRZECUDNY! Z maluszka wyrósł na pięknego kocurka. A ten jego łepek w okienku, po prostu cudeńko - sama rozkosz
-
- Informacje
-