trójłapek
- Furia i Afera
Baśka ani mi się waż! Zostajesz tu z nami i się męczysz tak jak my
a pomyśleć, że na to forum wchodziłam sie odstresowac jak na miau sie naczytałam mega kłóttni itp o pierdoły - co za Eugeniusz wymyłśił to z tym jednym postem, żeby głosować.
teraz nazakładali wątów zapoznawczych, mimo że znają sie z miau - i po kiego buta??
teraz nazakładali wątów zapoznawczych, mimo że znają sie z miau - i po kiego buta??
Dobbinko, uwierz mi, ja też nie przepadam za świętami. Ta cała bieganina, zakupy, jakies takie udawanie,ze niby atmosfera, miłośc, a przecież robi się z tego jakas megakomercja...
Ale te 3 % dawaj na zwiarzaki . Co one winne, ze ludzie są tacy konfliktowi ?
Ale te 3 % dawaj na zwiarzaki . Co one winne, ze ludzie są tacy konfliktowi ?
Wolę raz na rok wysłać 20kg karmy do jakiegoś przytuliska, jak to zrobiłam latem. Albo wspomóc takie wariatki pozytywne jak Vampirka. Dziś zasponsorowałam psa mamy, bo jakbyście zobaczyły czym ona ja karmi, to by wam się słabo zrobiło. I jeszcze twierdzi, że tak wszyscy robią. A tak wyślę i nie ma rady, będzie dawać.
-
Zgadzam się. I cieszę bo ja jestem od tego daleko. Po prostu ich nie obchodzę.asiryś pisze:Dobbinko, uwierz mi, ja też nie przepadam za świętami. Ta cała bieganina, zakupy, jakies takie udawanie,ze niby atmosfera, miłośc, a przecież robi się z tego jakas megakomercja...
Stach był sam 5,5 dnia. tzn codziennie przychodziła dobra dusza uzupelnić zapasy i pobyć z godzinkę, ale się nie udzielał towarzysko. Teraz siedzi na rekach bez przerwy. piszę to 1. palcem.K@rOLcI@ pisze:a długo był sam Stachu ??
cos chyba ominełam ale sory nie ograniam teraz tego "forum"
-
Stesknil sie bardzo za swoją kochaną mamusią to i się przytula cały czas. Ciesz się. Gorzej by było jakby się obraził żeś go zostawiła...
- Furia i Afera
Biedny stęskniony Stach!!! Fajnie, że już jesteś w domu i przytulasz go, tylko go teraz nie zaniedbuj
Gdzieżbym śmiała. Boi się, biedaczek, petard, a tutaj wielu miłośników jest. nawet okna nie da się otwartego na dłużej zostawić. A mi jest taaaak gorąąąąącoooo!Furia i Afera pisze:Biedny stęskniony Stach!!! Fajnie, że już jesteś w domu i przytulasz go, tylko go teraz nie zaniedbuj
-
- Informacje
-