byłam w aptece. Dziś bolą mnie mięśnie, jakbym sie zakwasów dorobiła. Zeby było śmieszniej znalazłam przed chwilą w kuchni 2 paracetamole, które zapomniałam wziąć na noc.
Stach klekotał na widok gołębi dziś:)
trójłapek
- Furia i Afera
Basiu, życzę więc szybkiego powrotu do zdrowia!
A Stachowi dużo przyjemności z atrakcji za oknem
A Stachowi dużo przyjemności z atrakcji za oknem
Dobbi chyba mnie zaraziłaś. Dzisiaj od rana coraz gorzej się czuję. Chyba mam gorączkę, ale nie sprawdzę bo nie mam w pracy temperaturomierza... Chcę do domu. Po pracy śmigam do lekarza.
Tak więc łączę się w bólu i duuużo zdrówka życzę
Tak więc łączę się w bólu i duuużo zdrówka życzę
To ja życzę dużo zdrowia. Po zażyciu paracetamolu, rutyny, wapna, soku malinowego i barszczu z czosnkiem wtartym puściła mi gorączka:) Ale może dlatego, że leżę od wieczora. Kot skapitulował i nawet mnie na głaskanie nie wołał już rano. Wczoraj wył strasznie, bo się ruszyć nie mogłam nawet. Mam nadzieję, że tak już zostanie, tzn. moje poprawione samopoczucie:)
Justynko, kuruj się dawką jakąś uderzeniową na noc. I daj znać co tam.
Justynko, kuruj się dawką jakąś uderzeniową na noc. I daj znać co tam.
- Furia i Afera
Dziewczyny Wam obu życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Solidaryzujecie się z moimi dziewczynami Tylko uważajcie, żeby swoich kochanych kociaczków nie zarazić!
PS. Solidaryzujecie się z moimi dziewczynami Tylko uważajcie, żeby swoich kochanych kociaczków nie zarazić!
Na koty staram się nie kichać. Byłam wczoraj u lekarza, bo w pracy z każdą godziną czułam się coraz gorzej. I pani dr nawet mnie nie zbadała(osłuchała, ale bez sprawdzenia gardła, węzłów chłonnych czy migdałów). Dostałam zalecenie by kupić gripex, neoangin i coś na kaszel(gdy kaszlu praktycznie nie mam)
Może liczy, że będziesz mieć. na pewno nie powinnaś wychodzić, a jeśli już MUSISZ chodzić do roboty (gdzie pozarażasz wszystkich, być może), to zaraz po robocie wracaj i leż. Naprawdę lepiej przeleżeć, bo potem może się ciągnąć i ślimaczyć.
- Furia i Afera
Niestety
A Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej!
A Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej!
- Furia i Afera
Dziewczyny coraz lepiej. Aferze poprawia się głosik - wydaje mi się, że ma mniej chrypiący. Furia już ok.
Grzecznie przyjmują leki, oczywiście za Twoją radą w kabanosikach. Afera niestety nie polubiła Lakcidu i dostaje strzykawką, a Furia zlizuje go z blatu kuchennego, chociaż nie musi go wcale brać
Grzecznie przyjmują leki, oczywiście za Twoją radą w kabanosikach. Afera niestety nie polubiła Lakcidu i dostaje strzykawką, a Furia zlizuje go z blatu kuchennego, chociaż nie musi go wcale brać
-
- Informacje
-