jakieś raczej gupie oprogramowanie wczora z wieczora. zresetowałam komp i poszuO!
* że tureckie, to nie wiedziałam.
trójłapek
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Proszę bardzo
Radze tylko iść jak najwcześniej, bo ludziska to rozchwytują w momencie.
A jakbyś szła rano to może Basi tez kupisz, bo pewnie ona w pracy będzie i czasu jej zabraknie na zakupy. jak nie to ja się dla was poświęcę i pojadę Wam (a właściwie Waszym futrzakom) na zakupy - taka ze mnie fajowska ciocia
Radze tylko iść jak najwcześniej, bo ludziska to rozchwytują w momencie.
A jakbyś szła rano to może Basi tez kupisz, bo pewnie ona w pracy będzie i czasu jej zabraknie na zakupy. jak nie to ja się dla was poświęcę i pojadę Wam (a właściwie Waszym futrzakom) na zakupy - taka ze mnie fajowska ciocia
- Furia i Afera
Informuję, że u Basi i Stacha wszystko ok.
Dostałam wczoraj mms-a z filmikiem od Stacha i informacją, że "Duża" znowu nie ma komputera!
Dostałam wczoraj mms-a z filmikiem od Stacha i informacją, że "Duża" znowu nie ma komputera!
- Furia i Afera
Nie ma problemu.
Zapytam Dobbi czy chce takie "cóś" dla Stacha i w jakim kolorze.
Tobie podam na pw mój nr telefonu i napisz mi sms np w niedzielę czy jedziesz, a ja Ci dam znać czy jadę do Lidla w poniedziałek czy nie. Jakbym jechała to Ci kupie jak będziesz chciała.
Zapytam Dobbi czy chce takie "cóś" dla Stacha i w jakim kolorze.
Tobie podam na pw mój nr telefonu i napisz mi sms np w niedzielę czy jedziesz, a ja Ci dam znać czy jadę do Lidla w poniedziałek czy nie. Jakbym jechała to Ci kupie jak będziesz chciała.
- Furia i Afera
Kasia, sprawdź wymiary tych hamaków czy Asia nie ma przypadkiem racji, bo ja nie mam MC, więc nie wiem - link do promocji Lidla http://www.okazjum.pl/lidl/gazetka/gaze ... ,8598.html wymiary: 46x25x30 cm (całość mierząc poduszki dziewczyn to 50x75cm)
Że tak zmienię temat, to nie ma chyba bardziej nieprzysiadalnych ludzi niż informatycy.
Facet-informatyk= omijac z daleka. Komunikacja zerowa. We środę wpadł, zabrał laptop i powiedział, że może trzeba będzie dzień poczekać. Jest poniedziałaek i zero infornmacji. Na moje prośby o info napisał, że jak nie pisze, to znaczy że nie ma. No, jak go nie zaduszę, to nie wiem co. Lapek jest u tzw. osób trzecich i prosiłam, żeby zadzwonił i spytał, to obiecał zadzwonić i dać mi znać po południu (w pt). Na mój sms o 21.05 napisał, że po co miał dzwonić, albo pisać do mnie, jak nie zadzwonili, że zrobione. A dodam, że to reklamacja, bo oddali naprawiony, a ni chciał się włączać, tylko błąd zgłaszał.
A zaniosłam tylko spytać, co może być zepsute i co mam dalej robić. Jak się nie zna, to po co brał. Pierwsza naprawa trwała ponad miesiąc!
To se pojęczałam, ręce mi opadają. wracam do roboty.
ps. Stacha cudny film z synogarlicami sie w niezrozumiały dla mnie sposób wykasował z telefonu.
ps2. Stanisław wyje nocami, żeby mu okno otwierać, a tam siedzą na ławeczkach bandy kiboli-nazistów i chleją. Jak nie siedzą, to taki ciekawski nie jest. Boże, kogo ja wychowałam
Facet-informatyk= omijac z daleka. Komunikacja zerowa. We środę wpadł, zabrał laptop i powiedział, że może trzeba będzie dzień poczekać. Jest poniedziałaek i zero infornmacji. Na moje prośby o info napisał, że jak nie pisze, to znaczy że nie ma. No, jak go nie zaduszę, to nie wiem co. Lapek jest u tzw. osób trzecich i prosiłam, żeby zadzwonił i spytał, to obiecał zadzwonić i dać mi znać po południu (w pt). Na mój sms o 21.05 napisał, że po co miał dzwonić, albo pisać do mnie, jak nie zadzwonili, że zrobione. A dodam, że to reklamacja, bo oddali naprawiony, a ni chciał się włączać, tylko błąd zgłaszał.
A zaniosłam tylko spytać, co może być zepsute i co mam dalej robić. Jak się nie zna, to po co brał. Pierwsza naprawa trwała ponad miesiąc!
To se pojęczałam, ręce mi opadają. wracam do roboty.
ps. Stacha cudny film z synogarlicami sie w niezrozumiały dla mnie sposób wykasował z telefonu.
ps2. Stanisław wyje nocami, żeby mu okno otwierać, a tam siedzą na ławeczkach bandy kiboli-nazistów i chleją. Jak nie siedzą, to taki ciekawski nie jest. Boże, kogo ja wychowałam
- Furia i Afera
Basia, nie denerwuj się kochana!!!
Na pocieszenie zapytam czy ten filmik co mi przesłałaś? Jeśli tak to prześlę Ci go z powrotem i będziesz mieć
Na pocieszenie zapytam czy ten filmik co mi przesłałaś? Jeśli tak to prześlę Ci go z powrotem i będziesz mieć
Dobi doskonale Cię rozumiem! Może na naprawę laptopa nie czekam ale już prawie miesiąc czekam na m.in. żwirek, który zamówiłam w Krakvecie A z naprawami i reklamacjami to chyba wszędzie tak teraz jest... Jak już coś im się odda to później czekasz i czekasz i się doczekać nie możesz i tak jak piszesz, jak sam do nich nie zadzwonisz to oni nie raczą Cię informować.
Buziaki i mizianki dla Stasia! A Ty się trzymaj i wracaj na forum
Buziaki i mizianki dla Stasia! A Ty się trzymaj i wracaj na forum
Film miał prawie 2minuty. To do Ciebie to był fragment. No bladź!Furia i Afera pisze:Basia, nie denerwuj się kochana!!!
Dalej nie ma niusów o kompie. Dodam, że to mój jedymy komp i że jestem uzależniona od netu. Słowem masakra i nikt się nie umie wczuć. Z ipoda to nie to samo i drukować się nie da i ogólnie blada jego żyć. Mój mały kibol się wyciera na mnie teraz.
To może tu sie pozachwycam małym La Rochem. Słodziak. Tu, bo mi się stromy wolno wczxytują strasznie.
Pozdrawiam grono.
- Furia i Afera
Szkodadobbi pisze: Film miał prawie 2minuty. To do Ciebie to był fragment. No bladź!
-
- Informacje
-