Dobbinko, taki scenariusz był do przewidzenia Mimo,ze mnóstwo z tym kłopotu...
Jesteś wspaniała! Nigdy nie przestałam tak o Tobie mysleć
Kiedy więc "akcja odbicia" Stacha? Trzymam kciuki za jej powodzenie A Stasio spedzi podróz w luku bagażowym? Niewątpliwie będzie to dla niego wielki stres Ale da radę!
trójłapek
- Furia i Afera
Matko jedyna, dopiero teraz przeczytałam
Co ze Stachem, jesteście już w domu?
Basia daj znać co i jak - martwię się!
Co ze Stachem, jesteście już w domu?
Basia daj znać co i jak - martwię się!
Stach Marnotrawny powrócił na łono!
Chodzi teraz i ogląda kąty. Jest brudny i okrutnie chudy w porównaniu ze stanem wyjazdowym.
Jechał obok kierowcy na podłodze. Państwo bardzo się zajęli i jestem im ogromnie wdzięczna.
Torba zwraca uwagę i ludzie mi do środka zaglądali i się interesowali. Jak go trochę doprowadzę do porządku, to skoczymy do weta, na razie nie chcę go bardziej stresować.
Ale się pyskaty zrobił, mówię wam. darł się wniebogłosy, jak tylko go wyjęłam z busa.
Dziękuje za zainteresowanie i wsparcie, bo mnie histeria prawie zeżarła.
Chodzi teraz i ogląda kąty. Jest brudny i okrutnie chudy w porównaniu ze stanem wyjazdowym.
Jechał obok kierowcy na podłodze. Państwo bardzo się zajęli i jestem im ogromnie wdzięczna.
Torba zwraca uwagę i ludzie mi do środka zaglądali i się interesowali. Jak go trochę doprowadzę do porządku, to skoczymy do weta, na razie nie chcę go bardziej stresować.
Ale się pyskaty zrobił, mówię wam. darł się wniebogłosy, jak tylko go wyjęłam z busa.
Dziękuje za zainteresowanie i wsparcie, bo mnie histeria prawie zeżarła.
- Furia i Afera
Ufff, wieleeeeelkie ufff!
Młody zaszalał i to na 110% robiąc Tobie przy tym niezły psychiczny i fizyczny obóz przetrwania - współczuję!
Dobrze, że jest już w domu. Należałoby mu się jakaś kara, ale znając Cienie (patrząc przez pryzmat kociarza) to pewnie zagłaszczesz go na maxa i wyprzytulasz za wszystkie czasy
Ucałuj od nas tego Włuczykija!!!
Młody zaszalał i to na 110% robiąc Tobie przy tym niezły psychiczny i fizyczny obóz przetrwania - współczuję!
Dobrze, że jest już w domu. Należałoby mu się jakaś kara, ale znając Cienie (patrząc przez pryzmat kociarza) to pewnie zagłaszczesz go na maxa i wyprzytulasz za wszystkie czasy
Ucałuj od nas tego Włuczykija!!!
- Furia i Afera
A jak myślisz? Przecież Ty jesteś dokładnie takim samym kocim Piętaszkiem jak i jadobbinka pisze:He he. No Leży poducha na biurku, a na niej burczący Stach kołami do góry i go smyram. Skąd wiedziałaś?
Super! Młody nabrał formy i wigoru, a jak widać cechy męskie tylko się uwydatniłydobbinka pisze:Ps. Podgardle nie znikło. Nawet większe jakieś. A chudziel jest umięśniony, więc źle nie jest.
-
Ja mam 2 kotki, jedna przygarnięta ze schroniska w Legnicy, druga przygarnięta z domowego schroniska (TPZ).
Panie Piotrze z Legnicy! A co to ma wspólnego z trójłapkiem?
No dawaj, co Ci zależy?
Dobbi! Dawaj foty! Przecież wiesz,ze jestem wierną fanką Stachowego podgardła... Czuję się tego podgardla ...promotorkądobbinka pisze:Ps. Podgardle nie znikło. Nawet większe jakieś.
No dawaj, co Ci zależy?
-
- Informacje
-