trójłapek
Jesień pełną gębą - staszkowe wycie ucichło, jest teraz znowu środkiem komunikacji. A młody człowiek zaczął wariować, skakać, wywracać się, baraszkować. Dzisiaj nawet zawinął się w chodnik. No i ładnie się komponuje z liśćmi w parku za oknem. Lubię jesień.
Czytałam o tym w internecie. Tym kotom szukają już domów. Zastanawiam się tylko, dlaczego mają być to domy niezakocone? Czyżby w tej chodofli panował FIV/FeLV ?
Baba podobno chciała stworzyc jakaś nowa rasę. Jeśli urodzony kociak nie spełniał jej oczekiwań, lądował w...zamrażarce
Psychiczna jakaś!
Dobbciu, cieszę się ,że Stach jest radosny, jak kociak Dobrze mu...służysz
A ja się pochwalę,ze z moją Myszką jest lepiej Wprawdzie cały czas bierze leki, ale jest widoczna poprawa. Wymiotuje tylko raz na trzy dni, ma apetyt, przybiera na wadze, no i zaczęła znowu ...miauczeć A to oznacza,ze czuje się dobrze
Baba podobno chciała stworzyc jakaś nowa rasę. Jeśli urodzony kociak nie spełniał jej oczekiwań, lądował w...zamrażarce
Psychiczna jakaś!
A ja się pochwalę,ze z moją Myszką jest lepiej Wprawdzie cały czas bierze leki, ale jest widoczna poprawa. Wymiotuje tylko raz na trzy dni, ma apetyt, przybiera na wadze, no i zaczęła znowu ...miauczeć A to oznacza,ze czuje się dobrze
Dobbi Kochana ja też zaglądam, ale czasu na pisanie mało. Ściskam wszystkie kotolubne dziewczyny - u mnie constans tj. 9 domowych 1 Jula piwniczna po nie udanej adopcji przez "gupich" dwunożnych i 12 szt. bandy dokarmianej.
Buziak dla Stacha
Buziak dla Stacha
No tak, a o mnie to się już nie upomną
Asiu, cieszę się, że z Myszką lepiej Dobbi, ja też dziś zaczynałam dzień od sprzątania. Miśce coś ostatnio odbiło, chce godzinami siedzieć na balkonie , przecież zimno nie wiem co robić. Najgorsze, że od kilku dni wyje już od 6 rano Dziś, chyba ze złości, że nie reaguję nałykała się całych chrupek i wszystko wyrzygała Od jutra zakładam stopery, może po kilku dniach jej się znudzi
Asiu, cieszę się, że z Myszką lepiej Dobbi, ja też dziś zaczynałam dzień od sprzątania. Miśce coś ostatnio odbiło, chce godzinami siedzieć na balkonie , przecież zimno nie wiem co robić. Najgorsze, że od kilku dni wyje już od 6 rano Dziś, chyba ze złości, że nie reaguję nałykała się całych chrupek i wszystko wyrzygała Od jutra zakładam stopery, może po kilku dniach jej się znudzi
Vet mówił tam, ze wszystkie koty chore. Biedulka z Myszki, taka wrażliwa.asiryś pisze:Czytałam o tym w internecie. Tym kotom szukają już domów. Zastanawiam się tylko, dlaczego mają być to domy niezakocone? Czyżby w tej chodofli panował FIV/FeLV ?
Psychiczna jakaś!
Grażynko, Esme, no jasne, że pamiętam i się upominam.
Wracam, bo życie toczy się dalej i nie kończy się na umowie o pracę.
Będę pisać o krzykaczu moim, który tak dziś chciał, żebym mu okno otworzyła, że się przeliczył i wylądował za taboretem w dziurze koło drukarki i tak leżał, aż go wyciągnęłam. teraz poluje na mysz. I zaczął znowu spadać plackiem z kaloryfera w nocy. I tak leży tym plackiem, aż podejdę i utulę.
U mnie też rzygactwo. Przestałam sie denerwować, bo zachłannie je, pije jak smok, a potem biega, kreton mały. Przynajmniej dywanik uprałam.
Jak jest tu kto z Krakowa z dokarmianymi kociakami, to mam ze 6 kilo karmy bezzbożowej, bo Stach sie wypiął. Rybi First Mate z domieszką małą applawsa. Garażynko, usmiecham się do Ciebie. Misałam wysłać kotce mamy, ale mnie ciągle w domu nie ma i kuriera nie mam jak zamówić, a może Kocia nie będzie jadła nawet. Jakbyć jakos podjechała, to oddam potrzebalskim. Pisz.
Dziewczyny! Grazynko, Basiu, Beatko, Asiu...Jak sie cieszę, ze znów coś drgnęło na forum!
Matko! O co chodzi? Rozumiem, że biolog w tych czasach traci pracę, ale...anglista? O czyms nie wiem?dobbinka pisze:Wracam, bo życie toczy się dalej i nie kończy się na umowie o pracę.
-
- Informacje
-