trójłapek
- Furia i Afera
Kaptury są czasem przerażające, ale olej ich całkowicie.
Jeśli Stach pojawił się wczoraj to lada wieczór znów przypełznie - ja w to wierzę z całego serca!!!
Jak będziesz potrzebować pomocy dawaj znać smsem.
Jeśli Stach pojawił się wczoraj to lada wieczór znów przypełznie - ja w to wierzę z całego serca!!!
Jak będziesz potrzebować pomocy dawaj znać smsem.
Nic, nie ma pana kota.
Przed chwila znajoma spytała, czy go szukam. Napisałam, że codziennie go szukam. Spytała, czy zamierzam kontynuować, czy 'pogodziłam się ze stanem rzeczy?' I obraziła się, jak napisałam, jak w ogóle może tak pisać, niech się zastanowi.
Czy ja jestem jakaś drażliwa, czy ludzie są dziwni. Kobieta ma 3 psy, które podobno kocha nad życie i o takie rzeczy pyta, bo pisałam, że kot dziki i nie przyjdzie na wołanie i trudno go złapać będzie strasznie, bo ode mnie zwiewa.
Albo ludzie pytają, czy 'już wrócił'. Bo on sobie na spacerek poszedł po prostu, .
Przed chwila znajoma spytała, czy go szukam. Napisałam, że codziennie go szukam. Spytała, czy zamierzam kontynuować, czy 'pogodziłam się ze stanem rzeczy?' I obraziła się, jak napisałam, jak w ogóle może tak pisać, niech się zastanowi.
Czy ja jestem jakaś drażliwa, czy ludzie są dziwni. Kobieta ma 3 psy, które podobno kocha nad życie i o takie rzeczy pyta, bo pisałam, że kot dziki i nie przyjdzie na wołanie i trudno go złapać będzie strasznie, bo ode mnie zwiewa.
Albo ludzie pytają, czy 'już wrócił'. Bo on sobie na spacerek poszedł po prostu, .
Ludzie som gupie! Dobbi nie poddawaj się. Głód Stacha jest twoim sprzymierzeńcem. Wieczorem wróć tam gdzie go ostatnio widziałaś z czymś bardzo pachnącym kocim jedzeniem - patyczek z Rossmanna itp. Nie martw się, czasem takie ucieczki trwają kilka dni, nie możesz odpuszczać. Jeżeli będziesz potrzebowała wsparcia to masz do mnie numer telefonu. Będzie dobrze! Tak masz myśleć!
- Furia i Afera
I znów Grażyna ma rację...
- Furia i Afera
STACHU - gdzie jesteś???????
No, w końcu bardzo jajeczny jest. Myślę, że go nosiło i przeskoczył na drugie okno i nie mógł wrócić. Ale tu albo niewychodzące panienki, albo kastrowane, albo oba wyjścia. Aon raczej małe szanse ma na dorwanie panienki, koty inne go zagryzą prędzej.
- Furia i Afera
Basiu nie wiem co Ci już napisać, jak Cie pocieszyć tak mi przykro, że tak długo już się Stachu szlaja!
wierzę, że wróci cały i zdrowy, tylko dupa mu trochę zbiednieje od niejedzenia, ale wróci na 100%
wierzę, że wróci cały i zdrowy, tylko dupa mu trochę zbiednieje od niejedzenia, ale wróci na 100%
Asia ma rację, a Ty się w cierpliwość uzbrój i nie poddawaj. Stach jest wypasiony i zanim zgłodnieje to trochę potrwa. Tak przy okazji to może w okolice śmietników zaglądaj bo tam pomimo, że zamknięte, to pachnie jedzeniem. Czy Ty nie masz w pobliżu szkoły albo przedszkola ze stołówką? Tam bym popytała też. Dobbi pleas nie odpuszczaj! Koty potrafią znaleźć się i po 3 tygodniach jak nie dłużej.
-
- Informacje
-