https://www.youtube.com/watch?v=A_1saVZ ... e=youtu.be
Ps. Stach leżał kilka godzin w tym koszyku. szok

Dokładnie tak jak Tyasiryś pisze:A tak w ogóle: TO JESTEŚCIE WSPANIAŁE, DZIEWCZYNY
Dziewczyny nie zapeszając... na 99% znalazł się dom, a nawet dwa.Furia i Afera pisze:Wiem Basiu, ale liczę, że ktoś się znajdzie
W ostateczności może będzie u nas, ale cholercia jest kiepsko, bo Afera dostała antybiotyk (do spółki ze mną). Zaraziła się od nas i ma zapalenie górnych dróg oddechowych.
O, jak by było super. Trzymam kciuki i pozdrawiam Aferkę i Ciebie.Furia i Afera pisze:Dziewczyny nie zapeszając... na 99% znalazł się dom, a nawet dwa.Furia i Afera pisze:Wiem Basiu, ale liczę, że ktoś się znajdzie
W ostateczności może będzie u nas, ale cholercia jest kiepsko, bo Afera dostała antybiotyk (do spółki ze mną). Zaraziła się od nas i ma zapalenie górnych dróg oddechowych.
Dlatego też jak jeden z domów będzie dalej chętny to będzie miejsce do zapełnienia - jupii
Ciesze się,ze się uspokoił. Moze to tez efekt poprawy jego zdrowia? A nie tylko hormonów?dobbinka pisze: Staś jest do rany przyłóż, a od kilku dni kiedy wracam do domu, to rzuca sie na mnie z miauami, że jest POTWORNIEALETOPOTWORNIEBARDZO głodny. Na zdrowotna karmę, nawet zmieszaną z zachętami RC kreci nosem niemożebnie i tylko jedynie pałeczko-kiełbaski wchodzą w grę. No i daje mu 3 zamiast 1 dziennie, no bo skoro taki POTWORNIEALETOPOTWORNIEBARDZO głodny...
A wczoraj podczas lekcji przyszedł na ręce i wlazł mi na szyję. I tak przegięta na bok z kocim garbem robiłyśmy ćwiczenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości