trójłapek

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
dobbinka

03 października 2014, 15:32

Stanisław przy zabawie - superleń level.

https://www.youtube.com/watch?v=A_1saVZ ... e=youtu.be

Ps. Stach leżał kilka godzin w tym koszyku. szok :wink:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

03 października 2014, 15:44

Cudny!!!
Awatar użytkownika
dobbinka

03 października 2014, 16:53

Dzięki Asiu. Przedtem wariował z tą sznurówką, skakał za nią po całym domu, mordował i co nie bądź, ale wtedy nie dam rady go firmować. Dorwałam go , jak się wprowadził do kosza. Całą noc w nim spał. A dziś nie zwraca uwagi. Dojdź człowieku co i jak.
Awatar użytkownika
dobbinka

04 października 2014, 12:19

Janinki dalej nikt nie chce nawet na tymczas. ona w małej klatce siedzi od sierpnia :(
Imissu

05 października 2014, 09:59

:(

Ja zglosilam sie na tymczas dla Butcher, tej niewidomej koteczki. W poniedzialek bedzie ogloszenie w Dzienniku i jak nikt sie nie zglosi na stale to kicia pojdzie do mnie.
Awatar użytkownika
dobbinka

05 października 2014, 12:28

Imissu, jesteś kochana. :D Wiem, że to niełatwa decyzja tak szybko po stracie przyjaciela.
Awatar użytkownika
Furia i Afera

09 października 2014, 18:56

Dziewczyny pomocy!!!

Dom stały lub tymczasowy dla 4 miesięcznej kotki (biała z szarymi pręgami - jutro zdjęcia) potrzebny na wczoraj!!!!!
Kicia ma 4 miesiące, zaszczepiona, odrobaczona, baaaardzo grzeczna i przymilna.

Kobieta, która miała ją adoptować rozmyśliła się i trzyma ją prawie cały dzień w transporterze :( masakra!

Wiem, że mało informacji, ale sprawa bardzo świeża - dzisiejszy telefon od znajomej - jutro będę wiedziała więcej.
Awatar użytkownika
dobbinka

09 października 2014, 20:35

Asiu, no u mnie kiepsko bo ten Felv, więc to tak średnio bezpieczne, w dodatku jajcarz może dziecinkę molestować (?) Udostępniłam
Awatar użytkownika
Furia i Afera

10 października 2014, 08:47

Wiem Basiu, ale liczę, że ktoś się znajdzie :(
W ostateczności może będzie u nas, ale cholercia jest kiepsko, bo Afera dostała antybiotyk (do spółki ze mną). Zaraziła się od nas i ma zapalenie górnych dróg oddechowych.
asiryś

10 października 2014, 10:33

Dziewczyny, cóż ja mogę powiedzieć:
Dobbinko, Stach jest wspaniały, rozczulający! Rozumiem,ze skończyło sie obsikiwanie wszystkiego, co na drzewo nie ucieka?
Imissu, jesteś kochana!
Asiu, życzę Wam powrotu do zdrowia.
A tak w ogóle: TO JESTEŚCIE WSPANIAŁE, DZIEWCZYNY :D
Awatar użytkownika
Furia i Afera

10 października 2014, 10:40

asiryś pisze:A tak w ogóle: TO JESTEŚCIE WSPANIAŁE, DZIEWCZYNY :D
Dokładnie tak jak Ty :)
asiryś

10 października 2014, 10:47

:oops:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

10 października 2014, 11:04

Furia i Afera pisze:Wiem Basiu, ale liczę, że ktoś się znajdzie :(
W ostateczności może będzie u nas, ale cholercia jest kiepsko, bo Afera dostała antybiotyk (do spółki ze mną). Zaraziła się od nas i ma zapalenie górnych dróg oddechowych.
Dziewczyny nie zapeszając... na 99% znalazł się dom, a nawet dwa.
Dlatego też jak jeden z domów będzie dalej chętny to będzie miejsce do zapełnienia - jupii :mrgreen:
Awatar użytkownika
dobbinka

10 października 2014, 17:27

Furia i Afera pisze:
Furia i Afera pisze:Wiem Basiu, ale liczę, że ktoś się znajdzie :(
Dziewczyny nie zapeszając... na 99% znalazł się dom, a nawet dwa.
Dlatego też jak jeden z domów będzie dalej chętny to będzie miejsce do zapełnienia - jupii :mrgreen:
O, jak by było super. Trzymam kciuki i pozdrawiam Aferkę i Ciebie.

Asiu, kołdry bezpieczne, hormon se poszedł spać. :) Staś jest do rany przyłóż, a od kilku dni kiedy wracam do domu, to rzuca sie na mnie z miauami, że jest POTWORNIEALETOPOTWORNIEBARDZO głodny. Na zdrowotna karmę, nawet zmieszaną z zachętami RC kreci nosem niemożebnie i tylko jedynie pałeczko-kiełbaski wchodzą w grę. No i daje mu 3 zamiast 1 dziennie, no bo skoro taki POTWORNIEALETOPOTWORNIEBARDZO głodny... :roll:
A wczoraj podczas lekcji przyszedł na ręce i wlazł mi na szyję. I tak przegięta na bok z kocim garbem robiłyśmy ćwiczenia. dobrze, że pani Ania jest wyrozumiałą uczennicą. :lol:
asiryś

10 października 2014, 21:09

Asiu, bardzo sie cieszę!
Dobbinko, pozdrów uczennicę Anię! :D
dobbinka pisze: Staś jest do rany przyłóż, a od kilku dni kiedy wracam do domu, to rzuca sie na mnie z miauami, że jest POTWORNIEALETOPOTWORNIEBARDZO głodny. Na zdrowotna karmę, nawet zmieszaną z zachętami RC kreci nosem niemożebnie i tylko jedynie pałeczko-kiełbaski wchodzą w grę. No i daje mu 3 zamiast 1 dziennie, no bo skoro taki POTWORNIEALETOPOTWORNIEBARDZO głodny... :roll:
A wczoraj podczas lekcji przyszedł na ręce i wlazł mi na szyję. I tak przegięta na bok z kocim garbem robiłyśmy ćwiczenia.
Ciesze się,ze się uspokoił. Moze to tez efekt poprawy jego zdrowia? A nie tylko hormonów?
Uwielbiam tę ciapowatość i przymilność kocurów! One sa zupełnie inne, niz kotki! Zawsze miałam kotki, ale od kiedy mam mojego głupolka Ryśka, jestem nim zauroczona!
Asiu, polecam spróbować z kocurem jako ...dokoceniem :wink:
ODPOWIEDZ
  • Informacje