Młody dziś dostał saszetkę RC Renal. Wymiótł wszystko.
Tak się dzielę ciekawostką.
W następnym tygodniu jakoś na krew pojedziemy. Taki jest grzeczny, że mi go żal.
Dziś na swoim różowym krzesełku na świni spał i został zakłuty tamże, nawet nie ruszył się Hurra!
trójłapek
Nikt nie pisze o kotach. Mam wrażenie, że Misia, Furia, Afera, Ryszardy i inne ogony wyparowały i tylko Nina i Stach istnieją. Czemu???
Stach zmienił osobowość - śpi w koszyku, meczy o żarcie, wcina RC saszetki renalowe, aż mu się uszydła trzęsą, bawi się w najlepsze tak w środku nocy, jak kociak. No, Panie Dzieju, cuda. Ma dwa tryby:jestempotworniealetopotworniestraszniegłodny oraz jestemtakistraszniealetostraszniekochanieńkiprzytulmniepogłaskajiwymiziajnatychmiast ... anajlepiewlezęcinagłowęitakbędęsiedziałdoodwołania.
Stach zmienił osobowość - śpi w koszyku, meczy o żarcie, wcina RC saszetki renalowe, aż mu się uszydła trzęsą, bawi się w najlepsze tak w środku nocy, jak kociak. No, Panie Dzieju, cuda. Ma dwa tryby:jestempotworniealetopotworniestraszniegłodny oraz jestemtakistraszniealetostraszniekochanieńkiprzytulmniepogłaskajiwymiziajnatychmiast ... anajlepiewlezęcinagłowęitakbędęsiedziałdoodwołania.
Bo Stach jest teraz najważniejszy!
Wszyscy trzymamy za niego kciuki. Wszyscy ciepło myślimy o Dobbince, która cierpliwie znosi jego kaprysy i walczy o jego zdrowie
A Ryszardy? Cóż...nuuuda Leniwe, milutkie, płochliwe. Przedostatniej nocy czegos sie wystraszyły i tak wyrwały z naszego łóżka,ze mój TŻ ma szramę na dolnej wardze oraz głębokie zadrapania na klacie niczym...Bruce Lee
Poza tym potwornie sie kołtunią. Nawet zakupiłam furminator, ale i tak kołtuny trzeba wycinać. A to nie takie proste, bo najczęściej formują się po pachami, w pachwinach i na brzuszku. I weź tu wytnij bez skóry
Tyle "ciekawostek"
Wszyscy trzymamy za niego kciuki. Wszyscy ciepło myślimy o Dobbince, która cierpliwie znosi jego kaprysy i walczy o jego zdrowie
A Ryszardy? Cóż...nuuuda Leniwe, milutkie, płochliwe. Przedostatniej nocy czegos sie wystraszyły i tak wyrwały z naszego łóżka,ze mój TŻ ma szramę na dolnej wardze oraz głębokie zadrapania na klacie niczym...Bruce Lee
Poza tym potwornie sie kołtunią. Nawet zakupiłam furminator, ale i tak kołtuny trzeba wycinać. A to nie takie proste, bo najczęściej formują się po pachami, w pachwinach i na brzuszku. I weź tu wytnij bez skóry
Tyle "ciekawostek"
-
Doczytałam troche ale całego roku nie da sie nadrobić.
A Stach super bawi się sznurówka
Witaj Dobbinko
A Stach super bawi się sznurówka
Witaj Dobbinko
Ja tez sobie nadal podczytuje
Stach jest przeuroczy, zycze mu duzo zdrowia i jeszcze wiecej sznurowek!!!
Stach jest przeuroczy, zycze mu duzo zdrowia i jeszcze wiecej sznurowek!!!
Beatko, Indy jest piękny, sama wiesz. Więcej fot Misi!
A tu taka mała stasiowa relacja. Uwaga, kot zawieszający się! Prosimy nie regulować odbiorników.
https://www.youtube.com/watch?v=zEJKgnbmzg8
Ps. bałagan i łapa moje własne.
A tu taka mała stasiowa relacja. Uwaga, kot zawieszający się! Prosimy nie regulować odbiorników.
https://www.youtube.com/watch?v=zEJKgnbmzg8
Ps. bałagan i łapa moje własne.
Podpisuję się pod słowami RetriverRetriver pisze:Filmik obejrzany. Stach przeuroczy nie wygląda na chłopaka ze zdrowotnymi problemami.
dobbinko, całe szczęście, że Stach ma Ciebie, zdrowia życzymy kocio psi zespół
Stach wygląda i zachowuje się wzorowo. Ma bardzo ładną, sprężystą sylwetkę.Tylko z pewną dozą nieśmiałości patrzyłam na te kulki pod ogonem...
No właśnie co do kulek to oznacza, że Stach jest samcem 100% to jak się ma sytuacja ze znakowaniem terenu, mam kota trzyletniego rasy europejskiej (brzmi dumnie) i po zniszczeniu dwóch dywanów wiadomo ..... nie było innej rady. Czyli Stach grzeczny w tym temacie .
-
- Informacje
-